به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،حمیدرضا خانپور،با اشاره به ظرفیت نوین اشتغال در حوزه سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی گفت:در صورتی که به سمت آموزش های مهارتی و کاربردی در سطح کشور پیش رویم و جوانان را به این سمت سوق دهیم قطعاً بیکاری کاهش پیدا میکند و مراکز کسب و کار به رونق می رسند.
وی درباره رشته های آموزشی بازار محور خبر داد و گفت:قالی بافی، تراش سنگ های قیمتی، طلا و جواهرسازی، پرورش ماهی های زینتی، ورمی کمپوست، پرورش قارچ، پرورش زنبور عسل، فناوری اطلاعات، جواهرسازی مهره ای، عروسک دوزی، صنایع چرم، منبت و معرق، شیرینی پزی و آشپزی، طراحی میوه، سبد بافی، سفالگری از جمله رشته های آموزشی بازار محور است.
خانپوربا بیان اینکه سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی از جمله مشاغلی است که حداقل هزینه را لازم دارد گفت:نزدیکی فرهنگی، جغرافیایی، وجود سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی متنوع در ایران به همراه آموزش های به روز فنی و حرفه ای و ذوق و هنر بالای جوانان ایرانی از جمله امتیازات کشور در این صنعت است.برای توسعه این صنعت میتوان با ایجاد کارگاههای کوچک و بزرگ در شهرهای مختلف با هزینهای اندک اشتغالزایی کرد.
مدیرکل آموزش فنی حرفهای استان تهران گفت:توسعه مهارت های فنی و حرفه ای، شناسایی مشاغل جدید مهارتی، آموزش های تقاضامحور متناسب با بازار کار و ایجاد اشتغال پایدار از اولویت های فعالیت فنی و حرفه ای است.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.