به گزارش خبرنگار کلینیک گروه پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقات نشان داده که 14 درصد از بچههای بین 7 تا 15 سال صبحانه نمیخورند و 30 درصد آنها تا وقت ناهار هیچ چیز نمیخورند. مصرف صبحانه همچنین فرزند ما را از لحاظ الگو اجتماعی و از لحاظ اقتصادی در جایگاه بالاتری قرار میدهد و از پیامدهای منفی بهداشتی دور نگه میدارد.
کارشناسان بهداشت عمومی در بریتانیا در یک مطالعه از 5 هزار دانشآموز بین 9 تا 11 سال با هدف بررسی ارتباط بین مصرف صبحانه با کیفیت فهم و درک دروس در یک دوره 6 تا 18 ماهه به نتایج جالبی رسیدند. از دانشآموزان خواسته شد یک لیست از تمامی خوردنیها و نوشیدنیهای که در طول 24 ساعت مصرف میکنند تهیه کنند.
سطح عملکرد آموزشی در کسانی که به طور منظم صبحانه مصرف می کنند و از رژیمم غذایی سالمتری که در آن از چیپس و پفک و شیرینی کمتری استفاده میشود بسیار بهتر بود و پیشرفت تحصیلی آنها در طول مدت انجام این تحقیق بسیار چشمگیرتر از افرادی بود که صبحانه نمیخورند و یا از خوراکیهای نامناسب در صبحانه خود استفاده میکنند این تحقیقات میتوان انقلابی در این زمینه باشد و میتوان به وسیله صبحانه بهترین عملکرد را از دانشآموزان دریافت کرد.
با توجه به نوع صبحانه و اسناد و شواهد موجود اقلامی که در صبحانه مصرف میشوند باید قند کمتری داشته باشند این مواد میتوانند انرژی بیشتری در طول روز آزاد کنند و اثرات مفیدی بر روی سلامت و میزان فهم ما در مدرسه دارند.
در انگلستان و بسیاری از کشورهای جهان اکثر مدارس یک صبحانه کامل و رایگان ارائه میدهند که این صبحانه تقویت عملکرد آموزشی و بهبود سلامت افراد جوان جامعه کمک بسیار میکند و کارآموزگاران در انتقال مطلب و تفهیم درس به دانشآموزان را راحتتر میکند.
انتهای پیام/