به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ فرزاد بابایی با اشاره به اثبات سرطان زابودن این محصولات افزود: استفاده از نیترات و نیتریت ها در تولید محصولات فرآوری شده گوشتی موجب تبدیل به نیتروزآمین شده که به شدت سرطان زا هستند.
وی با بیان اینکه در شرایط غیر استاندارد از گوشت های آلوده و پوست و احشای مرغ و... در این مواد استفاده می شود گفت: از نظر علمی ثابت شده که نیتروزآمین ها سبب تشدید سلول های سرطانی می شوند و حتی مصرف فرآورده های گوشتی کاملا بهداشتی و استاندارد نیز توصیه نمی شود.
بابایی بروز و شیوع سرطانهای دستگاه گوارش و انسداد عروق و بیماری های قلبی و چاقی از جمله بیماری های مصرف این مواد دانست و ادامه داد: استفاده از ادویه و چربی با مقادیر زیاد همه برای سلامتی مضر است.
انتهای پیام/ب