حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از حضور در استان کهگیلویه و بویراحمد و واحد یاسوج گفت: از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندار، مسئولان استانی و اعضای هیأت امنا تشکر میکنم که در یک ارتباط منظم کاری و اجرایی، با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری دارند.
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به نقش هیأتهای امنای استانی در اداره این دانشگاه اظهار داشت: امروز دیگر جلسات هیأت امنا تشریفاتی نیست بلکه با دارا بودن مجموعهای از دانشمندان، فرهیختگان و مسئولان استانها در امور اداری، تشکیلاتی، برنامه ریزی و... در تصمیم گیری های دانشگاه آزاد اسلامی سهیم هستند و امر تمرکز زدایی با تشکیل هیاتهای امنای استانی عملا محقق شده است.
میرزاده با اشاره به اراضی و املاک دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مسئله زمین در دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان سرمایههایی عظیم، از اهمیت ویژهای برخورد است زیرا برای اجرای طرحهای بلندمدت پژوهشی و آموزشی که در نظر داریم، به آنها احتیاج داریم.
وی افزود: برای طرح شفا که علاوه بر فعالیتهای پژوهشی و فناوری مجموعهای از فعالیتهای صنفی، تجاری و خدماتی را در نظر گرفتهایم.
* عملیات اجرایی طرح شفا تاکنون در 10 استان آغاز شده است
میرزاده با بیان اینکه عملیات اجرایی طرح شفا تاکنون در 10 استان آغاز شده، ابراز امیدواری کرد: دیگر استانها در اولین فرصت نسبت به آغاز عملیات احداث شهرکهای فناوری آزاد (شفا) اقدام کنند تا بتوانیم طی دو سال آینده بستر لازم برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی را مهیا کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به شروع عملیات اجرایی طرح شفا در واحد یاسوج که صبح امروز انجام شد، گفت: خوشبختانه تصمیم خوبی درخصوص محل احداث شهرک فناوری آزاد واحد یاسوج گرفته شد که در نزدیکی شهرک صنعتی یاسوج است.
وی افزود: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه ملی است، نگاه ما هم نگاهی ملی است و از هر اقدامی که منجر به حمایت از اقتصاد دانش بنیان شود، با مشارکت وزارت علوم استقبال می کنیم.
میرزاده با اشاره به اراضی و املاک دانشگاه آزاد که تابحال موفق به دریافت سند مالکیت نشده اند، اظهار داشت: کمیسیونی مرکب از نماینده استاندار، نماینده سازمان مرکزی (دفتر حقوقی)، نماینده معاونت عمران در سازمان مرکزی و نماینده مرکز واحد استان تشکیل و در زمینه مستندسازی اراضی و املاک دانشگاه آزاد اقدام کنند.
رئیس دانشگاه آزاد ضمن قدردانی از عبدالله جاسبی گفت: جا دارد از عبدالله جاسبی به خاطر آینده نگری که باعث فراهم سازی سرمایههای عظیم برای دانشگاه آزاد اسلامی شده، قدردانی کنیم. با وجود همین آینده نگری است که امروز می توانیم از سرمایههای دانشگاه برای توسعه آموزش عالی کشور استفاده کنیم.
* امکان استفاده از سامانه آزمایشگاههای همکار آزاد (ساها) برای همه دانشجویان و پژوهشگران بخش دولتی و غیردولتی
میرزاده در ادامه به سامانه آزمایشگاههای همکار آزاد (ساها) اشاره کرد و گفت: ساها با دارا بودن 7هزار و 600 آزمایشگاه و 3هزار و 400 کارگاه، درواقع یک آزمایشگاه بزرگ ملی است. خرسندم اعلام کنم که نرم افزار سامانه این طرح نیز توسط دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی نوشته شده است.
وی افزود: برای استفاده از این سامانه، هیچ محدودیتی حتی برای دانشجویان غیر دانشگاه آزاد اسلامی نیز وجود ندارد و هرکسی از هرجای کشور می تواند به آن دسترسی داشته باشد و از خدمات آن استفاده کند.
میرزاده با اشاره به موفقیت طرح ساها اظهار داشت: یکی از ایراداتی که بعضی اشخاص به گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی داشتند، نبود آزمایشگاه و کارگاه کافی بود اما امروز کار به جایی رسیده که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همینطور معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری خواستار همکاری و اتصال شبکه آزمایشگاههای آنها به طرح ساها هستند که البته ما استقبال میکنیم.
وی خطاب به روسای سه واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: انتظار داریم هرچه در توان دارید، به کار بندید تا این طرح در استان شما با موفقیت به اجرا درآید.
میرزاده در پایان اظهار داشت: در دانشگاه آزاد با تشکلهای سیاسی و دانشجویی که در چارچوب قوانین مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت میکنند، نهایت همکاری صورت می گیرد و از آنها حمایت میشود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/