وی اظهار داشت: همه آثاری که توسط هنرمندان و صنعتگران به این معاونت ارسال می شود اول در قالب استانی توسط کارشناسان این حوزه بررسی و پس از آن آثار مناسب برای کسب نشان ملی ارسال خواهند شد.
وی با بیان اینکه صنایع دستی تولیدی صنعتگران برای کسب نشان ملی و همچنین حضور برای دریافت مهر اصالت یونسکو باید دارای ویژگی های خاصی باشد، گفت: استفاده از مواد اولیه طبیعی حافظ محیط زیست، داشتن اصالت با بکارگیری طرح ها و نقوش ایرانی، کاربردی بودن و قیمت مناسب این آثار از مهم ترین ملاک های انتخاب و دریافت نشان ملی خواهد بود.
عابدی خاطرنشان کرد: پس از ارسال آثار به داوری ملی، تعداد کارهای انتخاب شده گواهی کیفیت صنایع دستی دریافت و پس از دو سال نگهداری سال 2018 این آثار برای سازمان یونسکو جهت دریافت مهر اصالت ارسال خواهد شد.
معاون صنایع دستی استان با اشاره به اینکه در حال حاضر سه اثر گلیم سفره کردی،چاروق و گردنبند با سنگ حجاری شده جزو آثار ثبت شده در یونسکو هستند، گفت: 11 اثر با کسب نشان ملی در سال آینده دارای مهر اصالت یونسکو خواهند شد.
وی گفت: این آثار هر دو سال یکبار ارسال می شود که در صورت دریافت مهر اصالت یونسکو، علاوه بر بازاریابی بین المللی آثار هنرمندان منتخب توسط یونسکو و دریافت نشان مرغوبیت، این هنرمندان می توانند در نمایشگاه های خارجی شرکت و کالاهای خود را به فروش برسانند.
انتهای پیام/س