به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «محسن گلابی» در همایش تکریم مقام کتابدار و ترویج گفتمان کتابخوانی شهرستان اظهار کرد: دین مبین اسلام بهعنوان بزرگترین، آخرین و کاملترین دین الهی توجه خاصی به مطالعه و دانش و علم دارد و به این جهت فرهنگ کتابخوانی باید در میان پیروان این دین آسمانی ترویج یابد.
وی افزود: مطالعه و دانشاندوزی یک نیاز فطری و طبیعی انسانی است و در صورتی که بهدرستی برآورده شود، اصلاح همه بخشهای زندگی اجتماعی را بهدنبال دارد.
فرماندار شهرضا هفته کتاب و کتابخوانی را فرصتی برای تبیین چند باره نقش و اهمیت کتاب همچنین خدمات کتابداران در ایجاد بسترهای ترویج فرهنگ مطالعه مفید در جامعه برشمرد و تصریح کرد: در این هفته، یک نیاز اجتماعی مورد بررسی و تحلیل اجتماعی قرار گرفته و بار دیگر مسائل و معضلات آن مورد واکاوی قرار خواهد گرفت.
گلابی پویایی فرهنگ مطالعه را مستلزم عادت به مطالعه کتاب دانست و تصریح کرد: نهادینهسازی فرهنگ مطالعه در وجود افراد از سنین کودکی، میتواند همه معضلات و مشکلات موجود در این زمینه را برطرف کند.
وی گفت: تمدن اسلامی همواره از دیرباز شاهد ایجاد و گسترش کتابخانههای بزرگی بوده است که تأثیر بسزایی در پویایی و بالندگی این تمدن داشته و در عین حال زمینه پرورش عالمان و دانشمندان بزرگی را فراهم کرده است.
فرماندار شهرضا با اشاره به بخشهایی از زندگینامه علامه طباطبایی اظهار کرد: این فیلسوف و دانشمند بزرگ، نه تنها فلسفه صدرایی را پس دوران صفویه در کشور احیا کرد، اقدام به تأسیس معرفتشناسی صدرایی در این مکتب کرد.
گلابی همچنین با اشاره به برگزاری همایشهای متعدد با موضوع بزرگداشت کتاب و در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی در شهرستا شهرضا گفت: شهرستانی که همواره زادگاه و محل پرورش عالمان و وارستگان بسیاری در شاخههای مختلف علوم و فنون بودهاند، با وجو مردمانی علاقهمند به کتاب و کتابخوانی، در آینده نزدیک شاهد رشد و پویایی چشمگیری خواهد بود.
منبع: ایسنا
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/