عضو انجمن دیابت ایران گفت: 8 درصد از جمعیت ایران که چیزی در حدود 5 میلیون نفر را تشکیل می دهند مبتلا به دیابت هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ هدی درخشانی در همایش دیابت که در محل سالن ذکریای شهرستان رفسنجان برگزار شد، افزود: افراد دیابتی باید تا جایی که امکان دارد از مصرف غذاهای فست فودی شامل: پیتزا، قند و شیرینی، نوشابه، سوسیس و کالباس کمتر استفاده کنند چرا که این نوع غذاها در جذب قند کمک می کنند و این موجب زیان رساندن به بدن می شود.

وی تأکید کرد: فیبر موجود در سبزیجات و غلات می تواند به کنترل قند خون و دستگاه گوارش کمک و از ابتلا به سرطانهای گوارشی جلوگیری کند.

درخشانی با اشاره به اینکه سبوس سرشار از فیبر است، خاطرنشان کرد: بهتر است سبوس را از داروخانه ها و عطاری ها تهیه، سپس پودر و در انواع غذاهایی مانند: سوپ، آش، برنج و غیره مصرف کنید.

عضو انجمن دیابت ایران تصریح کرد: افراد دیابتی از بین میوه ها باید انجیر، خرما، موز و کشمش را کمتر مصرف کنند و بیشتر توت سفید، توت فرنگی و گیلاس که قند کمی دارند را استفاده کنند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/ب

برچسب ها: مبتلا ، دیابت ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.