به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران از زاهدان؛ هوشنگ ناظری در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان زابل، افزود:
کشتار دام زنده در سطح شهر زابل ممنوع بوده و برای دقت در رعایت نکات بهداشتی و جلوگیری
از بروز بیماری باید از طریق کشتارگاه انجام شود.
وی ادامه داد: باید گوشت قرمز که جزو مایحتاج
مردم است، از مکانهای بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی تامین شود.
ناظری خاطر نشان کرد: کشتار دام فقط باید
از طریق کشتارگاه انجام شده و نکات بهداشتی ذبح دام رعایت شود تا منجر به شیوع بیماری
نشود.
انتهای پیام/گ