لکه ننگی که زاییده یک حس کینه ورزی و عقده گشایی سردمداران غرب است؛ امروز دامن اروپا را به خود آغشته نموده است.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ 11سپتامبر 2001 در آمریکا یکی از رخدادهای بود که در پی آن جورج بوش جنگ‌طلب رئیس‌جمهور وقت آمریکا از فرصت پیش‌آمده نهایت استفاده را برد و به بهانه نابود ساختن تروریسم به کشور افغانستان حمله کرد.


پیام توحش داعش در پاریس: چوب دو سر برد تروریسم بر سر غرب

این تهاجم در حالی صورت گرفت که به هیچ روی مورد تائید افکار عمومی جهان قرار نگرفت. بوش پسر در توهم مبارزه با تروریسم چندی بعد در جستجوی سلاح هسته‌ای به کشور عراق تجاوز کرد و عراق را تا به امروز به اشغال خود و برخی متحدان غربی درآورده است.

اکنون پس از گذشت سالها مواضع آمریکا و دولت‌های غربی در مواجهه با تروریسم نه تنها روی یک پاشنه می‌چرخد، بلکه خود این دولتمردان مولود گروه‌های نوظهور افراطی و تروریستی مثل داعش در جهان شده‌اند.

از دمشق تا پاریس

نزدیک به یک سال از وقایع تروریستی مربوط به مجله "شارلی ابدو" در فرانسه می‌گذرد. چند روز پیش اتفاقی به مراتب وحشیانه‌تر در این کشور روی داد.
 
اقدامات کور تروریستی در فرانسه، سومین مورد از اعمال خرابکارانه منصوب به داعش پس از سقوط هواپیمای روسیه و بمب‌گذاری در بیروت است. واقعیت موضوع این است که نظام حاکم بر فرانسه به عنوان یک کشور اروپایی نقش کلیدی در ساختار به وجود آمده داعش را دارد.

از یک طرف شهروندانی از این کشور برای جنگ با دولت دمشق به منطقه گسیل گردیده‌اند و از سوی دیگر دستگاه حاکمیتی دولت اولاند دائما درصدد تقویت و تجهیز این گروه به اصطلاح اسلام‌گرا و پیکارجوی تروریستی است.

حال می‌توان با رویکردهای مختلفی به تحولات  اخیر فرانسه نگاه کرد:

نخست اینکه پس از حادث شدن این واقعه خونین در پایتخت فرانسه، کاخ سفید و متحدان اروپایی آن یکبار برای همیشه در یک اقدام بی‌سابقه دست حمایت‌های خود را از  تمام گروه‌های افراطی در خاورمیانه بردارند و از تقسیم بندی مضحک تروریسم خوب و تروریسم بد صرف نظر کنند تا بتوانند بطور  اصولی و با در نظر گرفتن نقش بارز  و تعیین کننده جمهوری اسلامی ایران؛ بحران خودساخته تروریسم در خاورمیانه را برای همیشه ریشه کن کنند.

چنانچه خارج از این چارچوب رفتار شود باید انتظار داشت که از که بزودی شاهد شکست نشستهای وین در مورد حل مسئله سوریه باشیم.


مورد دوم اینکه به مثابه اقدامات بهانه‌جویانه حوادث 11 سپتامبر و مبارزه با تروریسم ، ما نظاره گر تهاجم  لجام گسیخته و همه‌جانبه برخی کشورهای غربی با نقش آفرینی ایالات متحده  به تمامیت ارضی  سوریه به بهانه از بین بردن داعش باشیم.

سابقه کارشکنی‌های حکام غربی و خاصه دولت واشنگتن و رژیم غاصب صهیونیستی در منطقه؛ دست‌کم فرضیه دوم را محتمل به نظر می‌رساند. 

به هر جهت  این گونه تحرکات گروه تروریستی داعش نه آب، بلکه اقیانوس را به آسیاب تصمیم سازان اروپا و آمریکا می‌ریزد، چرا که آنها به راحتی بیش از هر دوره دیگری بر طبل اسلام‌هراسی خود می‌کوبند.

به نظر می‌رسد هدف اصلی تغییر نگرش‌ها و تحریف مفاهیم در پس حادثه 11 سپتامبر و غائله امروز پاریس را باید مقابله با جهان اسلام و مسلمانان دانست، بنابراین می‌توان نتیجه گرفت توحش داعش در پاریس چوب دو سر برد برای غرب خواهد بود.
 
شوربختانه؛ در این میان مردم بیگناه فرانسه و شاید در آینده نزدیک شهروندان لندن، رم، واشنگتن و ... که به هیچ‌وجه نقشی در تبیین سیاست خارجی دولت‌های خود ندارند، قربانیان واقعی خیمه‌شب‌بازی اخیر غرب باشند. همچنان که تا امروز خاورمیانه، "مهد تمدن کهن جهان" در آتش کینه ورزی گروه های افراطی متحجر و مزدوران اجاره ای وهابیت عربستان سعودی می سوزد.

پیام توحش داعش در پاریس: چوب دو سر برد تروریسم بر سر غرب

جدا از اینکه ملت‌ها دارای چه مرام و مذهبی اعم از مسلمان، مسیحی، یهودی و ... باشند، متاسفانه مورد آماج جاه‌طلبی‌های سیاست گزاران خویش قرار می‌گیرند. در طول سالیان اخیر بویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران؛نظام حاکم بر ایران بارها نسبت به اقدامات مداخله جویانه کشورهای غربی در منطقه حساس خاورمیانه هشدار داده بودند.

پس گذشت سالیان نه چندان طولانی؛ اکنون شاهد این موضوع هستیم که؛ مردم بی گناه اروپا قربانی راهبردهای توسعه طلبانه حاکم بر غرب  از سوی رهبران خود هستند. شاید ماجراجویی‌های خطرناک تروریستی در سطح بین الملل برای دولتهای اروپایی نسبت به منافع ملی شهروندانشان رجحان دارد.

گزارش محمدرضاشجاعیان


انتهای پیام/

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار