وی با اشاره به اینکه 16 درصد از آمار 290 هزار نفری شاغلان چهارمحال و بختیاری در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند گفت: هم اکنون 151هزار هکتار از اراضی این استان به زراعت اختصاص دارد که 78 هزار هکتار آن آبی و 73هزار هکتار دیم است.
غریب اضافه کرد: شهرستان لردگان با 29 درصد، بیشترین میزان سطح زمین های کشاورزی و سامان با یک درصد کمترین سهم زمین های زراعی استان را دارد.
مدیرکل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در بخش گل و گیاه هم سه هکتار گلخانه در این استان وجود دارد ادامه داد: سال گذشته 3.5 میلیون شاخه گل در این گلخانه ها تولید شد که شهرکرد با 45 درصد، رتبه اول تولید گل استان را کسب کرد.
غریب افزود: سال گذشته پنج هزار و 600 تن قارچ دکمه ای در چهارمحال و بختیاری تولید شده که شهرکرد با 41 درصد بیشترین میزان تولید را داشته است.
وی گفت: هم اینک 24 کارگاه تولید قارچ به اضافه واحدهای خانگی در این استان فعال است که واحدهای کوچک تولید قارچ نیز در راستای اقتصاد مقاومتی فعالیت می کنند.
غریب اضافه کرد: سال گذشته 48 تا 50 هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری زیرکشت زعفران رفت که با تشکیل کارگروه توسعه گیاهان دارویی و زعفران از یک و نیم سال گذشته، تولید این محصولات جهش خوبی داشته است.
مدیرکل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در حال حاضر 300 هکتار از اراضی این استان زیرکشت گیاهان دارویی و زغفران است، افزود: محصول زعفران این استان از سازمان استاندارد، نشان مرغوبترین زعفران را از لحاظ اسانس و کیفیت زعفران کسب کرده است.
به گفته وی؛ شرایط اقلیمی و زمان تابش نور خورشید در کیفیت بالای گیاهان دارویی و محصول زعفران چهارمحال و بختیاری مؤثر است.
انتهای پیام/س