به گزارش
گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ آثار تاریخی و باستانی همچون شناسنامه، نشانگر هویت تاریخی و ملی ماست که فقدان آنها غیرقابل جبران بوده و از این رو اهمیت حفاظت از میراث فرهنگی ضرورتی حیاتی و اجتناب ناپذیر است.
آثار تاریخی علاوه بر ارزش معنوی بسیار بالایی که دارند، از ارزش مادی قابل توجهی نیز برخوردار بوده و این امر باعث شده که هر از گاهی میراث فرهنگی موجود در زیر خاک با حفاریهای غیرمجاز عدهای سودجو به صورت روز افزون به یغما رفته و تمدن دیرین و هویت تاریخی این شهر از بین رود.
کمبود نیروی انسانی یگان حفاظت، روند کند ثبت آثار و محوطه های تاریخی، نبود پژوهشهای مردم شناسی، عدم تعیین عرصه و حریم و ضعف در حفظ و احیاء تپه های باستانی باعث گسترش حفاریهای غیرمجاز در تپههای امیربیگ خوی و ایجاد شرایط ناخوشایندی شده که با مشاهده آن دل هر بیننده و عاشق به هویت فرهنگی را به درد می آورد.
انعکاس خبری این حفاری غیرمجاز زنگ خطری برای مسئولان بود تا با در نظر گرفتن اعتبار برای پژوهش و در اختیار قرار دادن حداقل امکانات زمینه حفاظت مطلوب از تپه های باستانی شهر را فراهم کنند.
در نزدیکی این گودالها به تازگی شروع به ساخت یک کارخانه بتن آماده کرده اند که علاوه بر تخریب کوهپایه تفریحی که بسیاری از علاقمندان به ورزش کوهنوردی به آنجا میروند دیوارکشی و ساخت این کارخانه نزدیک این گودالها بسیار مشکوک است.
این خبر را یک شهروند خبرنگار از خوی برای ما فرستاده است.برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. برای ارسال سوژه های خود اینجا کلیک کنید.