به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالمهدی ارجمندنژاد در پاسخ به این سوال که پس از بسته شدن شعبه KFC در ایران برخی از مردم مطرح کردند که یک شعبه مواد خوراکی و رستورانی بسته شد اما بانک مرکزی پس از این همه سال هنوز نتوانسته با موسسات اعتباری غیرمجاز برخورد کند، بانک مرکزی چه پاسخی به این مطلب دارد، گفت: KFC را نیروی انتظامی بست. در حال حاضر طبق قانون برنامه پنجم توسعه و قانون بازار غیرمتشکل پولی، اگر موسسه ای غیرمجاز است، باید پلمپ شود.
مدیرکل مقررات، مجوزها و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی در پاسخ به این مطلب که بانک مرکزی میتواند به نیروی انتظامی برای پلمپ غیرمجازها لیستی ارائه دهد، چرا چنین اقدامی نمیکنید، عنوان کرد: در ماههای اخیر هماهنگیهایی اینچنینی بین بانک مرکزی و نیروی انتظامی صورت گرفته است اما یک شبه نمیشود جریان خلاف ۲۰ سال گذشته را جبران کرد، باید گام به گام و بدون این که مشکلی پیش بیاید، حرکت کرد.
وی با بیان این که موسسات پولی با شعبه KFC فرق دارند، بیان کرد: مثلاً اگر این شعبه بسته شد، افراد در رستوران دیگری غذا صرف میکنند و هیچ مشکلی ایجاد نمیشود اما موسسات پولی، با پولهای مردم سر و کار دارند. پلمپ برخی دیگری از غیرمجازها مثل صرافیها که تعهداتشان در ارتباط با مردم کمتر است، راحتتر است؛ آنها به اندازه یک موسسه اعتباری با مردم درگیر نیستند.
این مقام مسئول در بانک مرکزی از هماهنگی با نیروی انتظامی به تازگی برای پلمپ ۵۰ صرافی خبرداد و تصریح کرد: بر این اساس لیستی از اسامی حدود ۵۰ صرافی را به نیروی انتظامی ارائه کرده ایم که در ابتدا اخطار میدهند و پس از مدتی آنها را پلمپ میکنند که این گونه اقدامات ماهیتاً با مواردی مانند KFC فرق میکند و نمیتوان اینها را هم مقایسه کرد.
وی با تاکید بر این که اسامی موسسات اعتباری، صرافیها و لیزینگهای مجاز بر روی سایت بانک مرکزی قرار دارد و اگر نام موسسهای در این لیست نیست به معنای غیرمجاز بودنش است، گفت: نهاد حاکمیتی یعنی بانک مرکزی به کرات به مردم اعلام کرده است که در موسسات غیرمجاز سپرده گذاری نکنند، اما متاسفانه برخیها توجهی نمیکنند.
منبع: مهر
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.