محمدرضا نظامی روانشناس خانواده در گفتوگو با خبرنگار
حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: تصمیم به ازدواج و شروع زندگی مشترک فرآیندی بوده که در آن تمامی تصمیمها باید با نظر دو طرف صورت پذیرد و در این بین وابستگی به خانواده خود تا حدی که در زندگی خودش با مشکلاتی روبهرو شود نشانه این است که هنوز به آمادگی برای ازدواج دست نیافته است.
وی در ادامه گفت: توافق در مورد محل سکونت در آغاز زندگی مشترک موضوعی بوده که باید دختر و پسر از قبل درباره آن به توافق رسیده و گاهی حتی مجبور به مهاجرت به شهری و در این بین وابستگی زن به خانوادهاش باعث ایجاد مشکلات بسیاری میشود.
نظامی اضافه کرد: تبادل نظر و توافق طرفین در یک مسئله نشانه بلوغ فکری و عاطفی بوده، هنگامی که فرد در یک دوراهی قرار میگیرد که از یک سو همسر و از سوی دیگر خانواده برایش مهم است، دچار استرس شده و قدرت تصمیمگیری وی کاهش یافته حتی ممکن است فرصتهای بهتر زندگی را بهخاطر همین وابستگی از دست بدهد.
این روانشناس در پایان تأکید کرد: والدین نقش مهمی در کاهش وابستگی فرزندان خصوصا دختران خود داشته تا در آینده دچار مشکل نشوند، همچنین مرد بهجای بحث و دعوا باید با محبت و توجه بیشتر به همسرش نقش بزرگی در کمرنگ کردن این وابستگی خواه داشت.
انتهای پیام/