به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش مازندران از راهیابی فیلم معلم مازندرانی به چهل و چهارمین جشنواره فیلم رشد خبر داد.
محمد قنبری افزود: فیلم زمزمه محبت از فاطمه بابایی از معلمان شهرستان بهشهر به تایید داوران مربوطه به بخش مسابقه این رویداد راه یافت.
وی ضمن تبریک به این همکار و آرزوی توفیق برای سایر فرهنگیان مازندرانی یادآور شد: فیلم زمزمه محبت به صورت داستانی در زمینه مسائل و مشکلات تربیتی دانش آموزان و به مدت 37 دقیقه تولید شد.
او پیشتر از راهیابی دانش آموز ناحیه دو ساری بنام سیده فاطمه حسینی به مرحله پایانی این جشنواره خبر داد و گفت: وی با تولید فیلم فرهنگ در بخش پویا نمایی به این موفقیت دست یافت .
قنبری اضافه کرد: دانش آموزان، فرهنگیان و هنرمندان عرصه کودک و نوجوان همه ساله آثار خود را در گروه فیلم های مستند علمی و آموزشی، مستند، پویانمایی، داستانی کوتاه و داستانی بلند تولید و به دبیرخانه جشنواره ارسال می کنند.
او تعلیم و تربیت اسلامی، فرهنگ، تمدن و هویت ایرانی اسلامی و پاسداشت زبان و ادب فارسی،آموزش و پرورش دانش آموزان با نیاز به آموزش های خاص، نقش مؤثر خانواده و مدرسه در جلوگیری از ناهنجاری های اجتماعی و سبک زندگی را از موضوعات جشنواره رشد اعلام کرد.
وی از حقوق شهروندی و صلح، دوستی و همزیستی مسالمت آمیز در فرهنگ ایرانی اسلامی، تربیت بدنی و تندرستی، بهداشت فردی و اجتماعی و دانش آموزان و دوری از رفتارهای پرخطر نیز به عنوان دیگر موضوعات این رویداد یاد کرد.
معاون آموزش و پرورش مازندران زمان برگزاری چهل و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم رشد را از 23 آبان ماه جاری به مدت یک هفته در شهرهای مختلف کشور اعلام و خاطر نشان کرد: این رویداد سینمایی هر سال توسط سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش و دفتر تأمین رسانه های آموزشی وزارت متبوع برگزار می شود.
این جشنواره با ۴۴ دوره برگزاری، قدیمی ترین جشنواره فیلم در ایران است که با محوریت بررسی آثار علمی آموزشی با نگاه به امور درسی اجرا می شود.
قنبری هدف از برگزاری این رویداد را استفاده از توانائی های بالقوه سیستم آموزشی، تعامل فرهنگی و هنری مناسب میان ایران و کشورهای دیگر، نگاهی بر اهمیت فیلم های آموزشی و فرآیندهای یادگیری و تدریس با استفاده از آنان، تشویق هنرمندان با استعداد داخلی و خارجی برای تولید فیلم های آموزشی و افزایش سطح فیلم های آموزشی و تولید آن با بهترین کیفیت دانست.
انتهای پیام/ی