در جریان برگزاری کنگره علوم و صنایع غذایی، مسئولان فنی تولید کنندگان غذایی تحت آموزش سازمان غذا و دارو در موضوع بسته بندی قرار می گیرند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسین عزیزی، رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی گفت:ما قصد داریم با توجه به شرایطی که در دوران پسا تحریم بوجود می آید، فعالیتمان را گسترش دهیم.
 
وی ادامه داد: باید به غذای مردم سر و سامان دهیم و این کار را باید از 19 هزار کارگاه یا کارخانه تولید مواد غذایی آغاز کنیم.

عزیزی به شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره که توسط سازمان جهانی بهداشت چند سالی است به عنوان شعار سال انتخاب شده است گفت: از 19 هزار کارگاه، 5 هزار کارگاه بدون مجوز داریم که باید برای مجوز دار شدن آنها تلاش کنیم چرا که آنها باید تحت نظارت و کنترل در بیایند.

وی با بیان اینکه 14 سازمان و نهاد به همراه 3 وزارتخانه در موضوع غذا درگیر هستند گفت: وزارت جهاد کشاورزی در ابتدای این زنجیر است چرا که تولید محصولات زیر نظر آن انجام می شود و وزارت بهداشت هم حلقه آخر که نظارت ها را انجام می دهد.

در ادامه شافعی نیا، دبیر انجمن علوم و صنایع غذایی گفت: براساس آمارها حدود 38 درصد اقتصاد خانوار با غذا در ارتباط است.

وی به نقش صنعتی شدن غذا اشاره کرد و گفت: امروز گوشت را به صورت فرآورده در می آورند که هم بسیار ارزانتر و هم دارای خواص بیشتری است.

کوشکی، دبیر علمی بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی نیز گفت: 1151 مقاله برای این کنگره دریافت شده است که 62 مورد آن به صورت سخنرانی ارائه می شود.

وی افزود: 864 مقاله هم به شکل پوستر ارائه می شوند ضمن اینکه 205 مقاله نیز به دلایل مختلف رد شده است.

وی به برپایی یک میزگرد با حضور هدایت حسینی، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی اشاره کرد و گفت: در این میزگرد تخصصی مسئولان فنی کارخانه ها آموزش های لازم در مورد بسته بندی غذا را می بینند.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.