محمد باقر رضایی رئیس انجمن گیاهان دارویی در گفتگو با
خبرنگار
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص تولید و صادرات گل محمدی اظهار
داشت: با توجه به 17 هزار هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در کشرو امسال 250
هزار تن گل اسانس و گل خشک و گلاب از محصول به دست میاید و چنانچه مصرف
فراوردههای گل محمدی در داخل بالا است آمار دقیقی در زمینه صادرات آن وجود
ندارد
وی افزود: صادرات گل محمدی در چندسال
گذشته تنها به صورت عرقیات و اسانس بوده که خوشبختانه امروزه گل خشک و گل
برگان هم درکنار عرقیات و اسانس به بازارهای هدف صادر میشود و گفتنی است
که با توجه به افزایش تولید رد عرصه گل محمدی، صادرات هم افزایش مییابد.
رضایی
تصریح کرد: وزارت جهاد باید تسهیلات و یارانه لازم برای مکانیزیاسیون کشت
در اختیار تولید کنندگان قرار دهند تا تمامی مراحل کاشت داشت وبرداشت محصول
مکانیزه شود تا بیش از پیش شاهد افزایش تولید و صادرات آن درکشور باشیم
زیرا دنیا رویکرد خوبی به استفاده از این گیاه ارزشمند در موادغذایی لوازم
آرایشی و بهداشتی و سایر مصارف نشان داده است.
انتهای پیام/