دبیر پنجمین جشنواره فیلم کوتاه مستقل «خورشید» در مورد این جشنواره می‌گوید.

مهدی یارمحمدی دبیر پنجمین دوره جشنواره فیلم کوتاه مستقل «خورشید» در گفتگو با حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص این جشنواره و کیفیت آن گفت: این جشنواره با هدف حمایت از فیلم‌های مستقل و تجربه‌گرا به وجود آمده است و همواره تلاش می‌کند که از فیلم‌سازان متفکر، خلاق و خوش‌ذوق در این عرصه حمایت کند. در این دوره آثاری در قالب انیمیشن، فیلم‌های تجربه‌گرا و اجتماعی و البته سایر موضوعات وجود دارد که تلاش شده است در این عرصه چهره‌های مستعد و با تلاش شناسایی شوند.

وی ادامه داد: تلاش جشنواره «خورشید» بر این موضوع است که از جریان هنری در این عرصه، یک تصویر صحیح به جامعه نشان داده شود.

یارمحمدی خاطرنشان کرد: در این جشنواره با سینمای مستقل و تجربه فرانسه در ارتباط هستیم که سی اثر از آن سینما در این جشنواره نمایش داده می‌شود.

همچنین یار محمدی در مورد استقلال این جشنواره بیان کرد: سینمای مستقل، در هر جای دنیا به صورت موقعیتی تعریف می‌شود یعنی این فیلم‌ها خارج از قواعد تبلیغاتی و یا هر موضوع دیگر است و مسیر حرکت فیلم بر اساس خط فکری و اندیشه فیلم‌ساز و با توجه به جهان‌بینی شخصی کارگردان تعریف و ساخته می‌شود. البته در چهارچوبی که وزارت ارشاد تعریف کرده و قانونی که برای این جشنواره تدوین شده است، فیلم‌ها مورد قبول واقع می‌شود. آن چیزی که برای ما در این جشنواره مهم است، الگوسازی است که با توجه به خلاقیت فیلم‌سازان در این عرصه تعریف می‌شود و در طرف دیگر اینکه تا چه حد توانسته‌ایم به سمت سینمای تجربی حرکت کنیم.

یارمحمدی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به کیفیت این فیلم‌ها اشاره کرد و گفت: در سینمای فیلم کوتاه امروز مسئله‌ای که مهم است خود فیلم است و تجربه و خلاقیت فیلم‌ساز در اولویت است و نه تکنیک‌های فیلم‌برداری و مسائلی از این دست. در سینمای فیلم کوتاه ایران افرادی هستند که می‌توانند ایده و الگو بدهند. در حقیقت باید برای افرادی که تفکر صحیح در این زمینه دارند زمینه رشد و تعالی داده شود.

دبیر پنجمین جشنواره فیلم کوتاه مستقل «خورشید» در مورد ارزش فیلم کوتاه گفت: در جامعه امروز که زمان ارزش خاصی دارد، همه افراد به دنبال استفاده درست از وقت خود هستند. فیلم کوتاه می‌تواند مورد توجه آحاد مردم قرار گیرد و بر رفتار آن‌ها در جامعه تاثیرگذار باشد. سینمای کوتاه این ظرفیت را دارد که در زمان کوتاه عمیق‌ترین مطالب را به شکلی هنری و خلاقانه بیان کند.

وی در میان صحبت‌های خود گریزی به مشکلات این عرصه زد و بیان کرد: در این حوزه، مکانیزم خاص برای فیلم‌های ارزشمند وجود ندارد. ما در این عرصه عنوان فاخر را زیاد می‌شنویم. کسانی که این عناوین را به کارها می‌دهند، چقدر به این مضامین اعتقاد دارند و از طرف دیگر چقدر از این آثار حمایت می‌کنند. نمی‌شود با دست خالی کارهای بزرگ انجام داد. ما این قدرت را داریم که برای حل مشکلات در جهان فیلم بسازیم اما باید حمایت لازم از آن انجام شود.

گفتنی است؛ این جشنواره قرار است در دی ماه در تهران برگزار شود اما هنوز به طور دقیق روزهای برگزاری آن معلوم نیست. تا امروز پانصد فیلم و پنجاه و پنج فیلم‌نامه به این جشنواره ارسال شده است.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار