وی افزود: متأسفانه مراكز مذكور محلی جهت عرضه داروهايی مانند متادون، مكمل های قاچاق و غير مجاز، داروهای سقط جنين، محرک جنسی، لاغری و چاقی شده اند كه مشكلات جسمی نيز برای مصرف كنندگان به همراه داشته است.
محمدی با بیان اینکه محل عرضه دارو تنها داروخانه ها هستند، به مردم توصيه كرد: از تهيه هرگونه دارو از عطاری ها جداً خودداری کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی شهركرد، از انجام بازرسی هاي منظم با همكاری تعزيرات حكومتی، اصناف عرضه لوازم آرايشي و بهداشتي، اداره کل صنعت معدن و تجارت، اماكن نيروی انتظامی و جمع آوری اقلام قاچاق و غير مجاز دارویی خبر داد و یادآور شد: متخلفين در صورت عدم توجه به تذكرات، به مراجع قضايی معرفي و برابر قانون با آنان برخورد می شود.
وي گفت: هم اكنون خطوط ارتباطي ۳۳۳۳۵۵۱۱، ۳۳۳۴۲۴۱۳ (038) و سامانه ۱۴۹۰ جهت پاسخگويي به سوالات دارويی فعال مي باشد.
محمدی، آموزش 8 هزار و ۴۰۰ نفر ساعت تكنسين های داروئی، ماماها و پرسنل شاغل در داروخانه ها را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای بهبود وضعيت مصرف و كاهش خطرات احتمالي مصرف اشتباه داروها در استان اعلام کرد.
وي اضافه کرد: در حال حاضر مركز APR با همكاری ۱۷ نماينده در بيمارستان ها و شبكه های تابعه نسبت به بررسی عوارض ناخواسته دارو در استان فعاليت نموده و تا كنون ۶۵ مورد گزارش نیز به سازمان غذا و دارو ارسال شده است.
انتهای پیام/س