به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه در هفت ماه نخست امسال هزار کیلوگرم ماهی خاویار پرورشی در کشور استحصال شد، گفت: از این میزان 780 کیلوگرم مربوط به مازندران، 140 کیلوگرم مربوط به گیلان و 20 کیلوگرم مربوط به قم است.
حبیب نژاد افزود: پارسال حدود 456 کیلوگرم ماهیان خاویاری پرورشی در مازندران، حدود 300 کیلوگرم در گیلان و 100 کیلوگرم در قم استحصال شد.
به گفته مدیرکل شیلات مازندران استان های مازندران، گیلان و قم در صادرات ماهیان خاویاری پرورشی به کشورهای اروپایی، آمریکایی و کشورهای حوزه خلیج فارس نقش عمده ای دارد.
حبیب نژاد با اشاره به اینکه ماهی پرورشی که در زادگاه خودش پرورش یابد بهترین و با کیفیت ترین ماهی به شمار می رود، افزود: در مازندران برای پرورش ماهیان خاویاری از آب دریای خزر استفاده می شود و به همین دلیل از ارزش و کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
وی یادآور شد: ماهیان خاویاری مازندران دارای برند خاص خودش است و قابل مقایسه با ماهیان دیگر استان های کشور نیست.
مازندران از لحاظ صادرات و استحصال ماهیان خاویاری پرورشی رتبه نخست و گیلان رتبه دوم کشوری را دارد.
انتهای پیام/ش