پرورش دهندگان بلدرچین در استان اصفهان امسال تولید گوشت این پرنده را 130 تن افزایش دادند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  اصفهان مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت : امسال با برگزاری دوره های آموزشی و بهره گیری از روشهای مدیریت بهره وری میزان تولید گوشت این پرنده از 700تن به 830 تن افزایش یافته است.

خانم فیضی افزود : استان اصفهان سالانه ظرفیت تولید 3 میلیون و 600 هزار قطعه بلدرچین و 3 تن تخم بلدرچین دارد که در 5 واحد پرورشی در شهرستانهای برخوار و نجف آباد ، تیران و گلپایگان تولید می شود.

وی گفت : نژادهای پرورش بلدرچین از گونه های ژاپنی ، اسپانیایی و ایتالیایی است .

گوشت بلدرچین دارای پروتئین و مواد معدنی ، فسفر ، منیزیم ، آهن و روی است که مصرف آن برای رشد کودکان و هم چنین جلوگیری از پوکی استخوان مفید می باشد.

 برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/ت

برچسب ها: بلدرچین ، تولید ، اصفهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.