به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا درمان مدیرعامل جامعه یاوری فرهنگی کشور درباره تعداد مدرسههای خیرساز استان سیستان و بلوچستان گفت: ما به عنوان یک سازمان مردم نهاد حدود 32 سال است که فعالیت مدرسهسازی انجام میدهیم، دیروز و امروز در یک سفر دو روزه، 5 مدرسه خیرساز را افتتاح کردیم. ۶ مدرسه دیگر را نیز در دست ساخت داریم. فعالیت ما در استان سیستان و بلوچستان شروع شده و امیدواریم بتوانیم در طی یک سال آینده آمار پروژهها در این استان به حدود حداقل 25 مدرسه برسانیم.
وی در پاسخ به این سوال که چند دانش آموز در این مدرسهها به تحصیل میپردازند، افزود: تعداد این دانش آموزان بسیار کم است زیرا عمده مدارسی که ساخته میشود در استانهای محروم و دورافتاده، حتی در مناطق عشایر نشین قرار دارد. برای مثال در یکی از مدارسی که دیروز افتتاح کردیم، در حدود 40 دانش آموز تحصیل میکنند. اگر در این مناطق مدرسه وجود نداشته باشد دانش آموزان به ویژه دختران مجبور به ترک تحصیل میشوند یا برای ادامه تحصیل مجبور به کوچ کردن به شهرها و حاشیه نشینی میشوند.
مدیرعامل جامعه یاوری فرهنگی کشور پیرامون حمایت صورت گرفته از خیرین مدرسهساز عنوان کرد: مجمع خیرین مدرسهساز کمک بزرگی به ما هستند به خصوص در سیستان و بلوچستان مدرسهسازی با قدرت پیش میرود و حمایت خیلی خوبی از خیرین مدرسهساز صورت گرفته است.
درمان درباره تعداد پروژههای افتتاح شده در این دو روز گفت: در مجموع 5 مدرسه ولی بیش از این که جنبه کمیت افتتاح مدارس را در نظر داشته باشیم، باید با دید ارزیابی محیطی به این موضوع نگاه کنیم. در همین راستا بازدید مردم از پروژهها بسیار مهم است و باید برنامهریزیهای دقیقی در این حوزه انجام شود. ضمن این که در کنار ساخت مدارس، به آن چه داخل مدارس میگذرد نیز اهمیت داده میشود؛ چرا که کار ما در واقع ارتقای سطح آموزش دانش آموزان مدارس و تجهیز ابزار معلمان برای آموزش بهتر است.
وی در پاسخ به سوالی در این مورد که افتتاح مدارس برای چه مقطع درسی در نظر گرفته شده، تصریح کرد: مدارسی که در این 2 روز افتتاح شده همگی در مقطع ابتدایی هستند و در مناطق خیلی محروم قرار دارند، ضمن این که در این مدارس معمولاً دخترها و پسرها در کنار هم به تحصیل میپردازند. دانش آموزان پایه اول تا ششم ابتدایی در یک تا دو کلاس مستقر هستند. این ویژگی مدارس چند پایه است که در مناطق محروم مورد قرار دارند بنابراین تفکیک در مقاطع ابتدایی وجود ندارد.
درمان در مورد تعداد دانش آموزان بورسیه شده گفت: در همایشی که در 24 مهر برگزار شد اعلام کردیم دانش آموزانی که موفق به کسب رتبه بالایی در کنکور شده باشند، میتوانند بورسیه شوند. این بچهها در سالهای گذشته تحت پوشش حمایتی جامعه یاوری فرهنگی برای تهیه کتابهای کنکور بودند. در این مراسم 10 دانش آموز از سیستان و بلوچستان دعوت شده بودند که 5 نفر موفق به شرکت در آن شدند و به هر کدام یک دستگاه لپ تاپ به عنوان هدیه داده شد. امیدواریم بتوانیم این افراد تا پایان دوره تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تحت حمایت مالی جمعیت یاوری فرهنگی باشند.
مدیرعامل جامعه یاوری فرهنگی کشور در پایان نام این مدارس را اعلام کرد: مدرسه 1 کلاسه «طلایه داران 2» در روستای بگجور، مدرسه 2 کلاسه «سرشکی» در روستای لهراب منطقه میرجاوه که در چند کیلومتری مرز ایران و پاکستان.
منبع: خبر آنلاین
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.