به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ سید علی لاهوتی افزود: روزانه 450 تن ذرت از کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد خریداری و پس از خشک کردن با دستگاه های ذرت خشک کنی در انبارها ذخیره سازی می شود.
وی اظهار کرد: تاکنون دوهزار تن ذرت از بهره برداران باشتی خریداری شده است که با توجه به در پیش بودن فصل بارندگی و پیش بینی 24هزار تن محصول در این استان تا دو ماهه آینده خرید تضمینی ذرت ادامه خواهد داشت.
رئیس شرکت پشتیبانی امور دام کهگیلویه و بویراحمد این امر به دلیل انتظار کشاورزان برای کسب سود تولید خود و نیاز به آماده کردن زمین ها برای کشت گندم نیازمند شتاب بخشی است.
لاهوتی تصریح کرد: بهره وری از دستگاه های ذرت خشک کنی شهرستان های نورآباد ممسنی و بهبهان از توابع استان های فارس و خوزستان راهکاری برای شتاب بخشی به طرح خرید تضمینی ذرت است.
لاهوتی افزود: دو دستگاه ذرت خشکنی دیگر برای تسریع در انجام کار مورد نیاز است.
وی ابراز کرد:ذرت تولیدی کشاورزان این استان به قیمت نه هزار و800 ریال خریداری می شود.
وی اظهار کرد: با هدف حمایت از کشاورزان محصول ذرت تولیدی کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد دوهزار ریال بالاتر از قیمت واقعی آن خریداری می شود.
رئیس شرکت پشتیبانی امور دام کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: امسال سه هزار هکتار از مزارع این استان زیر کشت ذرت دانه ای رفته است.
لاهوتی بیان کرد: دوهزار و 800 هکتار از مزارع زیر کشت ذرت در شهرستان های گچساران و باشت قرار دارد.
وی از آموزش نیروها برای خرید و خشک کردن ذرت خبر داد و افزود: به دلیل حساس بودن این محصول آموزش های تخصصی برای حشک کردن این محصول اقتصادی نیاز است.
وی تصریح کرد:به دلیل نبودن انبارهای ذخیره مکانیزه به اندازه کافی ناچار به فروش ذرت تولیدی کهگیلویه و بویراحمد به استان های دیگر هستیم و در زمان های نیاز از مناطق دیگر کشور خریدار می شود.
لاهوتی افزود: نیمی از ذرت تولیدی این استان با وجود نیاز صادر می شود.
کهگیلویه و بویراحمد 270 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد .
سالانه 750 هزار تن محصول کشاورزی در این استان تولید می شود.
به دلیل خشکسالی سطح زیرکشت ذرت در این استان نسبت به سال های قبل 20درصد کاهش یافته است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. انتهای پیام /ی