عظیم حجت مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص تولید مرغ ارگانیک در کشور
اظهار داشت: در واقع تنها مرغ سبز در کشور تولید شده و تولید مرغ ارگانیک
که مورد تأیید سازمان دامپزشکی کشور باشد، نداریم و با توجه به شرایط آب و
هوایی عمدتاً تولید مرغ سبز در استانهای شمالی کشور صورت میگیرد.
وی
با اشاره به برنامه اتحادیه برای افزایش تولید مرغ سبز گفت: برنامه
استفاده پروبیوتیک ها در تولید مرغ سبز در کشور شروع شده زیرا این امر
میتواند تأثیر به سزایی در افزایش تولید محصول داشته باشد و از طرفی هفته
آینده در این زمینه سمیناری به سبک عمومی برگزار خواهد شد.
حجت
در ادامه گفت: در حال حاضر مرغهایی که به صورت بسته بندی در سطح کشور
عرضه میشوند از استاندارد کافی برخوردار هستند اما مرغهای سبز به سبب
جوان بودن، کاهش مصرف دارو و مدت کوتاه دوره پرورش از کیفیت بالاتری
برخوردار هستند.
مدیرعامل مرغداران گوشتی با اشاره به قیمت مرغهای سبز تصریح کرد: هزینههای
نگه داری مرغهای سبز نسبت به مرغهای معمولی بالاتر است اما این اختلاف
قیمت واقعی نیست زیرا باید کمتر از رقم فعلی باشد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/