رئيس پليس سايبري كشور از برگزاري 6 دوره مانور عملياتي سايبري در پليس فتا سراسر كشور كه به صورت تخصصي خبر داد و گفت: دستاوردهاي اين پليس شامل ارتقاء امنيت و احساس امنيت در فضاي مجازي، دشوار نمودن نحوه ارتكاب جرم، افزايش قدرت كشف به وقوع و اسناد پذيري ادله ديجيتال اشاره كرد.

ارتقاء احساس امنيت، دشواري ارتكاب جرم و افزايش قدرت كشف به وقوع دستاوردهاي فتابه گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رئيس پليس سايبري كشور  ضمن حضور در دومين دوره کوثر 1394 ويژه مديران مياني پليس فتا استان ها، با اشاره به تدوين سند راهبردي دوم اين پليس، اظهار داشت: پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات نيروي انتظامي در سال 89 به صورت رسمي كار خود را آغاز كرد و بعد از يك سال موفق شد در 34 استان و بعد از دو سال در بيش از 76 شهرستان  با بيش از 200 هزار نفر جمعيت، مستقر شود. 

وي در ادامه با اشاره به راه اندازي 11 آزمايشگاه ادله ديجيتال در حوزه فارنزيك، شبكه و كامپيوتر، بيان كرد: اين آزمايشگاه ها به علت برخورداري از تجهيزات فني از نادرترين آزمايشگاه ها در كشور است.

اين مقام ارشد انتظامي با اشاره به اينكه در فتا نيروهاي علمي و متخصص مشغول به كار مي باشند، گفت : بيش از 82 درصد كاركنان پليس سايبري كشور، كارشناس و مهندس فني هستند.

سردار هاديانفر ضمن بيان اينكه  پليس فتا پنج دوره از ايجاد تا تكامل طي كرده است  و در حال حاضر در دوران تكامل خودش به دنبال ايجاد مشاركت بيش تر مردم در تامين امنيت فضاي مجازي است، بر رعايت حقوق شهروندي و استفاده بيش تر از توان همياران اين پليس تاكيد كرد.

رئيس پليس سايبري كشور با اشاره به اينكه روابط مطلوبي در راستاي راهبردهاي بين المللي كشور براي پي جويي جرايم سايبر فراملي با پليس سايبر كشورهاي دنيا برقرار شده است، تصريح كرد: در حوزه تشخيص و پيشگيري، مبارزه با جرايم سايبري، استناد پذيري ادله؛ در غالب ايجاد و توسعه روابط ديپلماسي سايبري اقدامات عملياتي مثمر ثمري صورت گرفته است و به دليل رشد قارچ گونه جرايم و فناوري هاي نوين در فضاي سايبر، همه كشورها نيازمند توسعه اين روابط هستند.

سردار هاديانفر ضمن تاكيد بر حوزه ديپلماسي سايبري، به نشست 2015 با عنوان "جرايم در دنياي به هم پيوسته " با حضور 46 كشور جهان در ايران اشاره كرد و بيان داشت: در عمليات « پانجيا 8» در خصوص برخورد با سايت ها و كساني كه داروهاي غير مجاز عرضه مي كنند جمهوري اسلامي ايران جايگاه دوم را از حيث توانمندي عملياتي ، كشفيات و دستگيري در بين كشورهاي جهان بدست آورده و از طريق مركز مقابله با جرايم سايبري سازمان اينترپل مورد تقدير قرار گرفته است.

رئيس پليس فتا ناجا در ادامه با اشاره به اينكه وجود آموزش براي انطباق سازمان با محيط بيروني بسيار مهم است بر سرمايه گذاري پليس فتا در رشد و ارتقاء آموزش كاركنان خود تاكيد كرد و گفت: در اين خصوص  89 دوره شامل 49 دوره تخصصي، 26 كارگاه آموزشي و 24 كارگاه اشتراك دانش جهت كاركنان پليس فتا برگزار گرديده و 7 مرحله آزمون نيز در خصوص چالش هاي سايبري بين پرسنل به عمل آمده است.

اين مقام ارشد انتظامي با تاكيد بر چالش هاي اصلي در رد يابي و پي جويي جرايم سايبري در دنيا از برگزاري 6 دوره مانور عملياتي سايبري در پليس فتا سراسر كشور كه به صورت تخصصي برگزار شده  است، خبر داد و در ادامه به دستاوردهاي پليس سايبري كشور شامل ارتقاء امنيت و احساس امنيت در فضاي مجازي، دشوار نمودن نحوه ارتكاب جرم، افزايش قدرت كشف به وقوع  و اسناد پذيري ادله ديجيتال اشاره كرد.

رييس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا ضمن بيان اينكه  امنيت فرايندي است كه همه مردم، دستگاه ها و نهادها در آن نقش جدي ايفا مي كنند، در خاتمه اظهار اميدواري كرد: تمام افراد جامعه بايد در تامين امنيت همراه با پليس مشاركت نمايند تا با ايجاد پليس جامعه محور شاهد وقوع كمترين جرايم و آسيب هاي اجتماعي در كشور باشيم.



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.