به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز کرمانشاه ؛بهافراد مبتلا به دیابت یا كسانی كه قند خون شان پایین می افتد، توصیه می شود از انواع كدو به طور منظم استفاده كنند.
كدو حاوی مقدار زیادی مواد ضد سرطان و آنتی اكسیدان است و مصرف آن از بروز سرطان و پیری زودرس سلول ها جلوگیری می كند.
این سبزی دارای كالری كمی است، بنابراین برای كسانی كه می خواهند وزن كم كنند، بسیار مناسب است .مصرف كدو از افزایش قند و چربی خون جلوگیری می كند. برای معالجه قند و چربی خون كافی است آب آن را بگیرید و روی آن آب لیموترش تازه ریخته و روزی یك لیوان میل نمایید.
کدو سبز پر خاصیت، یبوست و سوءهاضمه و تصلب شرایین و یرقان وتب و اختلالات کلیه و مثانه را برطرف می کند .با مصرف این سبزی از بدن خود در مقابل سرطان های مولون ، ریه ، پروستات محافظت کنید.
همچنین مس یافت شده در این نوع كدو تاثیر بسزایی
در كاهش علائم دردناك آرتروزهای روماتیسمی دارد.منیزیم موجود در كدو نیز برای كاهش خطر حمله قلبی
و سكته مفید است.
ویتامینAفراوان در این سبزی در بهبود بینایی، رشد و نمو
بدن و مصونیت آن در برابر بیماری های عفونی تاثیر بسزایی دارد..
حكیم ابوعلی سینا كدوی
پخته را (بدون اضافه نمودن شكر) یكی از غذاهایی معرفی كرده كه قدرت حافظه را زیاد
می كند.
انتهای پیام/ش