ورزش فعالیتی است که از جوانب مختلف می‌تواند در سلامت جسمی و روانی افراد مفید باشد که توانایی افراد را افزایش دهد.

دکتر معصومه عبدی روان‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص زمان شروع ورزش گفت: زودترین سن برای شروع ورزش در محدوده سنی 6 تا 7 سالگی می‌باشد که باید جنبه بازی داشته باشد چرا که بیشتر باشد جنبه ارتقاء سلامت جامعه باشد.

وی در ادامه بیان کرد: در سنین پایین باید فعالیت‌ها به صورتی باشد که به هماهنگی اعصاب، عضلات و تعادل بدن کمک کند که پریدن، دویدن و دوچرخه سواری می‌تواند از این دسته از فعالیت‌ها باشد.

وی در خصوص سن نامناسب برای فعالیت‌های ورزشی سن قبل از شش سالگی را عنوان کرد چرا که به خطر بیاندازد و در رشد عضلات و استخوان‌ها اختلال ایجاد کند.

وی بیان کرد: در مراحل اولیه لازم است کودک مهارت‌هایی مثل شکست و ناامیدی را یاد بگیرند و از نظر روانی مهارت‌های لازم را کسب کنند چرا که جنبه‌ی سلامت روانی از سلامت جسمی بسیار مهم‌تر است.

وی تصریح کرد: در زمان نوجوانی فرد می‌تواند از رقابت‌های ورزشی لذت ببرد و علاقه‌ی ورزشی خود را دنبال کند چرا که فعالیت‌های ورزشی در این سنین می‌تواند اعتمادبه‌نفس نوجوانان را بالا ببرد معمولا پایین آمدن اعتمادبه نفس در این دوران کاهش می‌یابد.

وی افزود: هم‌چنین ورزش‌های تیمی که فرصتی برای رهبری گروه است نیز در توانایی جسمی روحی بسیار مؤثر واقع می‌شود.

وی تصریح کرد: ورزش با توجه به توانایی کودکان انتخاب می‌شود که می‌تواند نقش مهم در تداوم انگیزه داشته باشد.

دکتر عبدی خاطر نشان کرد: بهترین سن ورزش بین 11 تا 13 سالگی است که تأثیر آموزش مهارت‌های رفتاری و آموختن رفتار صحیح بیشتر است بهتر است در این سنین فعالیت‌های ورزشی متنوع باشد تا در هر رشته فرد مهارت‌های مختلف را بیاموزد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.