خرید کوزه‌های گلی به جای تصفیه‌سازهای امروزی می‌تواند در برخی موارد بسیار مفید‌تر باشد.

دکتر حسن اکبری محقق آسیب‌شناسی و متخصص طب اسلامی ایرانی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: این روزها در اثر تبلیغات، تصفیه‌کن‌های برقی آب، به خانه‌ها راه پیدا کرده‌اند و ضمن تحمیل هزینه‌ فراوان در بدو خرید و بعداً خرید فیلترها قبض‌های برق را هم سنگین‌تر از گذشته می‌نمایند.

وی افزود: اما می‌توان با خرید یک کوزه گلی، بدون مصرف برق، آب جوشیده ولرم شده را در آن ریخت و به همراه لذت بردن از خنکی طبیعی آب کوزه که از مکانیسم ساده تبخیر آب از سطح کوزه در اثر ‌وزش باد ایجاد می‌شود، از مزایای طبی کوزه که یکی از آنها موادی مثل روی یا زینک و سایر عناصر کمیاب و همچنین املاح موجود در آن سود برد.

دکتر اکبری اظهار داشت: یکی از علل ریزش مو یا طاسی، کمبود روی است و همچنین تأخیر رشد یچه‌ها و گاهی تشنج افراد بخصوص اطفال در اثر کمبود همین عناصر کمیاب و املاح مفید است که به سادگی و بدون هزینه ‌در دسترس خانواد‌ها قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از کوزه‌های گلی بدون لعاب بجای تصفیه‌سازها برای فراهم کردن آب با دمای مناسب نوعی حمایت از کار و سرمایه ایرانی است و البته باید توجه شود که نباید در خوردن آب خنک افراط شود، بخصوص در کسانی که دارای زمینه بیماری‌هایی مثل دیابت، روماتیسم، اضافه وزن و افزایش چربی‌های خون هستند.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/


برچسب ها: کوزه گلی ، تصفیه آب ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۵ ۱۵ بهمن ۱۳۹۹
سلام خداقوت خسته نباشید. عالی بود ممنون.
Iran (Islamic Republic of)
ثنا
۲۱:۴۰ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
با سلام
من یک ساله از آب کوزه استفاده میکنم که طعم آبش دلپذیر و خوب بود ولی با گذشت زمان با اینکه هنوز منافذش بازه و آب و به بیرون قشنگ تراوش میکنه
ولی آب داخل کوزه بعد یک شب اونقدر طعم و بوی خاک میده که اصلا قابل نوشیدن نیست 
​​​​​​​چیکار کنم
Germany
ناشناس
۱۲:۴۴ ۱۹ شهريور ۱۳۹۷
سلام میخوام بدونم ابی که از کوزه خارج میشود را باید مصرف کرد یا ابی که داخل کوزه مانده کدام بهتر است
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۰۲:۱۵ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
میگن که ابی که تراوش میکنه بهتره چون تصفیه میشه
Germany
ناشناس
۱۲:۴۴ ۱۹ شهريور ۱۳۹۷
سلام میخوام بدونم ابی که از کوزه خارج میشود را باید مصرف کرد یا ابی که داخل کوزه مانده کدام بهتر است
آخرین اخبار