به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، داوود کشاورزیان معاون وزیر راه و شهرسازی در نشست خبری پنجمین نمایشگاه راه و شهرسازی و صنایع وابسته گفت: با توجه به اشاراتی که وزیر راه و شهرسازی به موضوع راهداری از بعد حس سرمایه ملی داشتند مصوبات خوبی در سال گذشته برای راهداری به تصویب رسیده است اگرچه به دلیل محدودیت منابع مالی بخشی از این مصوبات به مرحله اجرا نرسید اما امیدواریم در آینده با تأمین مشکلات مالی به اجرا درآید.
وی افزود: با توجه به اینکه در آستانه فصل سرما هستیم و به زودی عملیات راهداری در استانهای سردسیر شروع میشود با حمایت دولت مبلغ هزار میلیارد ریال اعتبار به سازمان راهداری اختصاص یافته تا راهداری بتواند برای انجام عملیات زمستانی تجهیزات مورد نیاز خود را تأمین کند.
کشاورزیان ادامه داد: علیرغم محدودیت اعتباری به دلیل برنامهریزی که از قبل صورت گرفته بود عملکرد هفت ماهه نخست سال 94 در استانها نسبت به مدت مشابه رشد قابل ملاحظهای داشته است و در مجموع 4 هزار و 500 میلیارد ريال ارزش ریالی عملیات انجام شده در این هفته ماه گذشته از سال است.
رئیس سازمان راهداری حمل و نقل جادهای گفت: در این مدت 3 هزار و 250 کیلومتر از راههای کشور که از جمله راههای شریانی محسوب میشوند بهسازی و آسفالت گرم شده که بالغ بر 7 میلیون تن آسفالت است.
وی در خصوص عملیات حفاظتی گفت: در هزار و 360 کیلومتر از راههای کشور عملیات حفاظتی انجام شده و 2 هزار و 500 کیلومتر از راههای کشور عملیات درزگیری انجام شده است و در واقع مجموعه کارهایی که در حوزه نگهداری انجام دادهایم هزینهای بالغ بر هزار و 200 میلیارد تومان به خود اختصاص داده است.
کشاورزیان ادامه داد: یکی از مهمترین کارهایی که در اولویت راهداری قرار دارد حوزه ایمنی و ارتقای سطح ایمنی جادهها که تا به حال توانستهایم 50 هزار کیلومتر خطکشی به اتمام برسانیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تا به حال 345 نقطه پرتصادف در راههای کشور اعم از 20 دستگاه تقاطع هم سطح و 25 دستگاه تقاطع غیرهم سطح اصلاح شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اعتباراتی که در این مدت به استانها اختصاص داده شده 2 هزار میلیارد ریال بوده و 3هزار و 500 میلیارد ریال در هفته آینده به حساب استانها اختصاص داده میشود همچنین 2 هزار و 500 میلیارد ریال اوراق مربوط به خزانه اسنادی اداری برای پرداخت مطالبات پیمانکاران در اختیار آنها قرار داده شده است.
***تردد به عراق با ویزا صورت میگیرد
کشاورزیان افزود: در طی 10 ماه گذشته کارهای مناسبی زیربنایی برای اربعین امسال انجام شد که عمده کارها بر دوش وزارت راه و شهرسازی بوده است.
وی در ادامه اظهار داشت: بسیاری از مسیرها را بهسازی کردهایم و گیتها و سرویسهای بهداشتی و ... را افزایش دادهایم و اکنون برنامه ما این است که با شرکتها صحبت کنیم تا ظرفیت خود را برای بازگشت زائران افزایش دهند.
وی ادامه داد: برنامهریزی ناوگان میتواند بر اساس یک تقاضای چند روزه در سال باشد و به عبارتی نمیتوانیم هر مقدار نوسان را در یک مناسبت پوشش دهیم و این امر تنها برای بعضی مواقع قابل مدیریت و تقسیمبندی است.
وی تصریح کرد: حتی المقدر این امکان را به وجود میآوریم که زائران بتوانند به راحتی به کشور بازگردند و از وسایل حمل و نقل شهرداری، نیروهای مسلح و همچنین شرکتهای حمل و نقل هم استفاده میکنیم که خود را کمتر در مکانهای دیگر درگیر کنند.
کشاورزیان خاطرنشان کرد: طبق آمار تا این لحظه تردد به عراق با ویزا صورت میگیرد و این یک ترمز جدی است که علیرغم پیشبینی افزایش تعداد زائران، تعداد کاسته شود.
کشاورزیان در پاسخ به سوال خبرنگار درباره نرخ عوارض گفت: هزینههای راهداری بسیار گران است و محاسبات، پرداخت این مقدار از عوارض را نشان میدهد اما بحث تقاضای سفر و تأثیری که در تعیین عوارض میگذارد این احتمال وجود دارد که در بازنگری بعدی این مبلغ تجدیدنظر شود.
وی در خصوص پیشنهاد افزایش قیمت گازوئیل اظهار داشت: من با این قضیه موافق نیستم اما قانونی در سال گذشته تصویب شده و وزارت نفت موظف است که 20 درصد عوارضی بگیرد و 10 درصد را به راهآهن و 10 درصد را نیز به راهداری بدهد اما دولت به خاطر سیاستهای ضد تورمی این کار را تا به الان اجرا نکرده است اما به این منابع نیاز داریم و امیدواریم دولت این مصوبه را اجرا کند.
کشاورزیان همچنین در توضیح ارائه کارت هوشمند به رانندگان گفت: ما برای تمدید کارت هوشمند یک حداقل فعالیت را در آییننامهها درج کردیم که اگر فردی این حداقل را داشته باشد کارتش قابل تمدید خواهد بود و سهم بیمهاش هم پرداخت میشود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/