رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اعتراض توهین‌آمیز یک اقلیت محدود به مسئولان کشور آن هم به خاطر یک پرونده ملی، نشان از برنامه‌های آنها برای مانع‌تراشی در مسیر توسعه کشور دارد و مردم و مسئولان باید نگذارند تندروها میدان‌داری کنند.

دنیا هم فهمیده که تحریم ایران به سود اقتصاد جهانی نیست
به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز در دیدار جمعی از مهندسین اجرایی پروژه‌های ملی در داخل و خارج از کشور، با تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) و عاشوراییان و با ابراز امیدواری نسبت به برگشت رونق و همچنین ایجاد فرصتی مجدد برای درخشش مهندسان ایرانی در خارج از کشور، گفت: ظرفیت ایران با مردمی هوشیار و آگاه، آن قدر بالاست که موانع داخلی و خارجی هم نمی توانند برای همیشه جلوی توسعه کشور را بگیرند.

وی خوشنامی نیروهای کیفی فنی، مهندسی ایرانی را در هر جا که حضور دارند، سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور دانست و افزود: دانش و فن ایرانیان چنان است که شرکت‌های مهم جهانی با رصد المپیادها، از بین جوانان ایرانی استعدادیابی می‌کنند تا از این ظرفیت‌ها در آینده برای خود استفاده کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام توجه به جوانان مستعد و تکمیل زیرساخت‌ها را از وظایف مهندسان اجرایی در داخل کشور خواند و گفت: به عنوان نمونه، توسعه بزرگراه‌ها باید به گونه‌ای باشد که دیگر شاهد اتفاقات ناخوشایند جاده‌ای برای مردم نباشیم.

آیت الله هاشمی‌رفسنجانی با ابراز تأسف از توقفی که طی 8 سال در همه ابعاد کشور ایجاد شد و ضرورت بررسی عالمانه چرایی و چگونگی آن، تصریح کرد: آن تجربه تلخ باید به مردم یادآوری شود تا تاریخ ایران دوباره گرفتار آن عقب افتادگی‌ها نشود.

وی با اشاره به فراز و فرودهای توافق هسته‌ای، از مذاکره تا برجام، گفت: اگر چه دنیا هم فهمیده بود که تحریم ایران با امتیازات ویژه به سود اقتصاد جهانی نیست، اما در این طرف یک تیم خبره، با راهنمایی‌های رهبری و مقاومت دولت در مقابل تندروها، مذاکرات را هدایت می‌کردند که نهایتاً با تأیید کتبی رهبری به سرانجام رسید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ارائه تحلیلی از سخنان مثبت و منفی که این روزها درباره روند ورود مجلس و دیگر نهادهای کشور در قضیه برجام اظهار می‌شود، یاداور شد: اعتراض توهین‌آمیز یک اقلیت محدود به مسئولان کشور، آن هم به خاطر یک پرونده ملی، نشان از برنامه‌های عقبه آنها برای مانع‌تراشی در مسیر توسعه کشور دارد و مردم و مسئولان باید هوشیار باشند و نگذارند تندروها میدان‌داری کنند.

آیت الله هاشمی‌رفسنجانی با بیان شرایطی که در پسابرجام برای ایران ایجاد می‌شود، گفت: ایران با مکتب اهل بیت(ع) که این روزها عزادار سرور و سالار شهیدان است، ظرفیت تحول در همه ابعاد را دارد و یکی از ارزشمندترین سرمایه‌های این کشور، ایرانیان متخصصی هستند که در پروژه‌های مهم بسیاری از کشورها حضور دارند.

وی برنده شدن شرکت‌های ایرانی در مناقضات بین‌المللی و منطقه‌ای را نشانه شناخت کشورها از دانش فنی و استعداد تکنولوژی ایرانیان دانست و افزود: باید از این سرمایه برای رونق کشور و کم کردن بیکاری جوانان استفاده کنیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بیان مصادیق ظرفیت‌های ایران برای ایجاد تحول در داخل و خارج، به 11 هزار آزمایشگاه و کارگاه دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور و شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: باید از این سرمایه‌ها که اکثر آنان جوانان دانشجو هستند، در انجام پروژه‌های جدید استفاده کرد که اکثر کشورهای پیشرفته، از مسیر هماهنگی علم و عمل و یا دانشگاه و صنعت به توسعه رسیده‌اند.

آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی با تأکید مجدد بر مردمی بودن سرمایه‌های دانشگاه آزاد اسلامی، ادامه داد: یکی از اقدامات و موفقیت‌های خوب این دانشگاه، ارتقای مقاطع تحصیلی جوانان کشور است که مطمئناً این جوانان در آینده بر کشور تأثیرات مثبت می‌گذارند.

وی در بخش پایانی سخنان خویش خطاب به مهندسان اجرایی که در پروژه‌های خارج از کشور حضور دارند، گفت: شما باید از گذشته درخشان ایران دفاع کنید که هر جا بودند، بهترین نیروها بودند.

در آغاز این دیدار دو تن از مهندسان، گزارشی از پروژه‌های مهم داخلی و خارجی ارائه کردند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۹۷
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۱ ۰۵ آبان ۱۳۹۴
ما مردم که نظاره گر کار مسئولان هستیم توی 8سال گذشته جز پیشرفت و افتخار در ابعاد مختلف بخصوص پزشکی و نانو وهوا فضا. و نظامی چیز دیگه ای ندیدییم که البته یه عده چه خارجی وچه داخل ایران که از پیشرفت کشور ومردم ناراحت میشوند بخصوص چون در دوره مسئولیت غیر خودشونه،وتوی این دوساله هم خیلی تلاش کردن که این پیشرفتها را در جامعه کوچک جلوه بدهند تازه توی این دو سال هم که تمام طرحها ی علمی و صنعتی هم مربوط به همان 8سال بوده .اگر مسئولان ما مثل این 8سال برای مردم تلاش میکردند نه جیب خودشون ما الان مشکلی نداشتیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۸ ۰۴ آبان ۱۳۹۴
8سال کجا عقب مانده بودیم چرا جو سازی میکنید نکنه چون با شیطان بزرگ ارتباط نداشتیم وروی پای خودمان ایستادیم عقب مانده شدیم .ی نگاه به دستاورد های آن دولت این دولت ودولت های دگه بیندازید رشد علم درکدام دولت بیشتر بود آره ی نامردآیی اختلاص کردن ولی گفتن عقب ماندگی چرتی بیش نیست.
آخرین اخبار