وی افزود: خط لوله های ششم، نهم و یازدهم از جمله فرصت های جذب سرمایه گذاری در حوزه گاز به شمار می رود.
این مقام مسئول در پاسخ به سئوالی مبنی بر تامین توربوکمپرسورهای مورد نیاز شرکت ملی گاز ایران با توجه به اختلاف های پیش آمده با شرکت زیمنس توضیح داد: توربوکمپرسورهای مورد نیاز ما از طریق شرکت مپنا و شرکت OTC و بدون نیاز به زیمنس تامین می شود و اگر بین شرکت های نامبرده با زیمنس اختلافی باشد، بحثی جداست که به شرکت گاز ارتباطی پیدا نمی کند.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به برنامه های صادرات گاز ایران به ترکیه و عراق که در مجموع به حدود ٨٠ میلیون مترمکعب در روز بالغ می شود، ادامه داد: همچنین پروژه ای با عنوان(ذخیره سازی) Save and Export تعریف شده است که با اجرایی شدن آن، امکان صرفه جویی به میزان ٥٠ تا ٦٠ میلیون مترمکعب گاز در روز فراهم می شود.
عراقی تصریح کرد: ایران برای صادرات بیش از ٣٠٠ میلیون مترمکعب گاز در روز ظرفیت دارد.
وی در خصوص تمهیدات شرکت ملی گاز ایران برای اجرایی کردن سامانه الکترونیکی تامین کالای صنعت نفت در این شرکت گفت: تدابیر لازم در این زمینه اندیشیده شده است و دو شرکت به عنوان پایلوت برای اجرای آزمایشی به منظور شناسایی و برطرف کردن موانع کار انتخاب شده اند.
عراقی تاکید کرد: همانطور که وزیر نفت دستور داده اند، این سامانه تا پایان بهمن ماه در شرکت های زیرمجموعه وزارت نفت مستقر می شود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.