به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اين استاد حوزه که موضوع سخنراني شب گذشته خود را به بحث «نفوذ دشمن» اختصاص داده بود، در بخشي از سخنانش گفت: براي صدمه نخوردن از نفوذ بايد دشمن را نااميد کرد. اما برخي آنقدر بدبختند که مي گويند کمي با دشمن نرم برخورد کنيم! در حالي که دشمن بايد نا اميد شود و مثل «سين» و «گاف» -سگ- پشيمان شود که با تو تماس گرفته است.
وي با اشاره به اينکه شمر در عرصه کربلا دچار چنين حسي در مواجهه با حضرت ابالفضل شد، ادامه داد: اما حضرت عباس کاري کرد که لبخند بر لبان امام حسين نشست. شمر مهربانانه عباس را صدا مي زد ولي عباس رويش را بر مي گرداند و مي گفت خدايا چرا کار من به جايي رسيده که دشمن به من طمع کرده است؟ اما امام حسين به عباس گفت من تو را قبول دارم، برو و جوابش را بده.
پناهيان با لحني روضه گونه ادامه داد: برخي مي گويند چون دست و چشم عباس به آبي خورد که به دست امام حسين نرسيد، چشم و دستش فداي امام حسين شد. اما اي عباس تو با دشمن دست ندادي و خدا دستان تو را قبول کرد. جانم به فداي دست هاي عباس که به دشمن دست نداد. به دشمن با غضب نگريستي و خدا چشمات را قبول کرد. عباس جلوي دشمن سر خم نکرد و خدا سر او را قبول کرد.
پناهيان که معتقد بود هزاران سال قبل از حضرت آدم، خدا دشمن بشر را خلق کرده بود، سخنانش را با «داستان نفوذ» آغاز کرده بود که «شناسايي دشمن» مقدمه آن است. کما اينکه در قرآن مجيد هم بارها به «شيطان» به عنوان دشمن انسان اشاره شده است. به گفته پناهيان براي درک نفوذ دشمن، بايد اول باور داشت که دشمن وجود دارد.
وي به سخنان آيت الله بهجت اشاره کرد که از نفوذ در خانه هاي علما و نفوذ در «مملکتي»ها ابراز نگراني کرده بود و به نقل از آن مرحوم ادامه داد: بايد مراقبت کرد چون دشمن دست از نفوذ بر نمي دارد. دهها جمله از آيت الله بهجت در کلاس هاي خارج فقه ايشان وجود دارد که به اين امر اشاره دارد.
پناهيان با طرح اين سوال که «نفوذ پذيران چه کساني هستند؟»، از ابوموسي اشعري به عنوان يکي از مصاديق آن اشاره کرد و گفت: بنا بر آنچه که در قرآن امده، نفوذ پذيران کساني هستند که ولايت پذير نيستند. عوامل نفوذپذيري را بايد شناخت. شوراي نگهبان هم بايد در اين زمينه تامل کند که اگر چنين زمينه اي در کسي هست، به سياست وارد نشود.
اين استاد حوزه خطاب به سياهپوشان امام حسين(ع)، گفت که با يک شايعه و ترساندن سپاه امام حسين از قدرت دشمن، امام را به شهادت رساندند.
او سپس با تاکيد بر اينکه «قطعا نفوذ در جامعه ما و امت اسلامي بي اثر خواهد بود»، خاطرنشان کرد: همه اين حرف ها براي اين است که نفوذ پذيران خودشان را ضايع و رسوا نکنند! ما مي خواهيم هزينه ها را کاهش دهيم و گرنه نگراني خاصي وجود ندارد. فقط مي خواهيم به نفوذ پذيران با لبخند بگوييم که خودتان را رسوا نکنيد!
وي ادامه داد: مسئولين ما بري هستند و انشالله بري خواهند بود. ما با حسن نيت نگاه مي کنيم. يکي از اساتيد دانشگاه پس از مسائل سال 88 به من نکته اي را گفت که با اجازه وي اينجا نقل مي کنم. به گفته وي، پس از مشورت با مرحم شهيد بهشتي قرار مي شود که فرزندان چند تن از قضات به خارج از کشور بروند و روي حقوق بين الملل کار کنند. اين استاد دانشگاه در طول ان سفر از يکي از آقايان در سازمان ملل که وابسته به رژيم صهيونيستي بوده مي پرسد که «غرب با انقلاب ما چه مي خواهد بکند؟» او مي گويد که انقلابيون بالا مي آيند و بچه هايشان به خارج از کشور مي روند تا تحصيل کنند. براي آنها تور پهن مي شود و از طريق آن فرزندان در تصميم گيري هاي آتي کشور تاثير مي گذراند.
وي با تاکيد بر اينکه الان اصلا فضاي تبليغاتي خاصي نيست که اين سخنان را مطرح مي کند، گفت: نمايندگان کشورهاي ديگر چرا نمي آيند در دانشگاه هاي ما علنا سخنراني و مناظره کنند و در عوض در ديدار با روسا و اساتيد دانشگاهي ما پچ پچ مي کنند؟ آنها که از انگليس خبيث به ايران مي آيند، بروند و رسما مناظره کنند، نه اينکه در گوشه و کنار پچ پچ کنند! آنها ضعيف هستند و چون ما قوي هستيم، آنها چنين مي کنند. آنها در پي نفوذ هستند.
اين سخنراني دقايقي پيش از شبکه سوم سيما پخش شد.
منبع: خبرآنلاین
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا را کلیک کنید.
انتهاي پيام/