امیر خجسته کاشانی روانشناس و مدرس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به استرسهای شغلی اظهار داشت: به طور کلی نبود رقابت شغلی و همچنین توجه نداشتن سازمانها و مدیران به نیاز کارمندانشان به مروز زمان باعث ایجاد آسیبهایی برای کارمندان و زیر دستان میشود که در اصطلاح روانشناسان به آن استرس شغلی میگویند.
وی بیان کرد: استرس شغلی که ناشی از نارضایتی از سختی کار خود است سبب بروز سرخوردگی شخص، فرسودگی شغلی و عصبی شدن فرد شده که این استرس آثار و عوارض متعددی به فرد وارد میکند که از آن میتوان به آسیبهای روانی، آسیبهای فکری، جسمی، اجتماعی و حتی میتواند آسیبهای معنوی را بر کارمندان ایجاد کند.
این روانشناس با بیان اینکه استرس شغلی سبب ضعیف شدن بدن در برابر بیماریها میشود، افزود: استرسهای شغلی که ناشی از نبود رضایت کارمند و همچنین خارج از توان کار محوله است سپس بروز انواع بیماریها و نفوذ ویروسها به بدن کارمند میشود.
خجسته ادامه داد: از شایعترین آثار استرس شغلی، که در دراز مدت نمود پیدا میکند، ابتلا به بیماریهای مزمن مثل سردرد، کمخوابی، پریشانخاطری و کم شدن کارایی و توان فرد است.
وی ابراز داشت: افرادی که دچار استرس شغلی هستند به طور متوسط میانگین امید به زندگی کمتری نسبت به دیگر افراد خواهند داشت و به همین علت مدیران سازمانها باید تکالیف و کار بیشتر از توان کارمندان به او ندهند و همچنین کارمندان نباید کارهایی که علاقهای به آن ندارند را قبول کنند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/