وی در ادامه افزود: به طور کلی ترشیها و مواد غذایی که به درستی فرآوری نشوند و درآلودگیهای محیطی تولید شوند باعث زیاد شدن کپکها، قارچها و رشد باکتریهای در این مواد میشوند و در نتیجه به موادی سرطان زا تبدیل میشوند.
دکتر فودازی در رابطه با ترکیبات افزودنی به مواد غذایی گفت: ترکیبات افزودنی بیش از حد و غیر استاندارد به مواد غذایی به خصوص افزودنی نمک زیاد به مواد غذایی نیز باعث بروز و تشدید سرطان به ویژه سرطان دستگاه گوارش و معده در افراد شده و سلامتی را به خطر میاندازد، از این مصرف مواد غذایی از قبیل انواع شورها، مواد غذایی نمک سود شده و ترشیجاتی که به درستی فرآوری نشدهاند توصیه نمیشود.
این پزشک در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به آمار بالای سرطان دستگاه گوارش به ویژه سرطان معده در ایران به افراد توصیه اکید میشود در نوع تغذیه خود دقت و توجه لازم را داشته باشند.
انتهای پیام/