به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ عبدالله بهمنش با اشاره به ضرورت
رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماریها مشترک بین انسان و دام
افزود: استفاده از گوشت های ذبح شده در کشتارگاه به دلیل نظارت و اظمینان
از سلامت دام بهترین راهکار برای تولید غذاهای بهداشتی و سالم است.
وی ابراز کرد: رعایت نکات بهداشتی شامل چرخه کامل از انتخاب دام های سالم و غیربیمار تا ذبح و توزیع گوشت و پخت است.
مدیرکل
دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:برای تمییز کردن لاشه دام پس از
ذبح آن را آویزان کنند و هرگز این کار را بر روی زمین انجام دهند.
بهمنش اظهار کرد: برای توزیع یا پخت گوشت نذری باید بعد از ذبح 24ساعت منجمد یا در یخچال نگهداری شود.
وی
بیان کرد: 9 اکیپ ثابت و هشت اکیپ سیار با مشارکت 41 نفر کارکنترل و
نظارت بهداشتی بر عرضه گوشت این استان را همزمان با روزهای تاسوعا و عاشورا
انجام خواهند داد.
هرساله تعداد زیادی دام نذری در روزهای تاسوعا و
عاشورا در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد از سوی هیات ها و مردم قربانی
توزیع یا به صورت غذاهای آماده در اختیار عزاداران اباعبدالله (ع) قرار می
گیرد.
استان کهگیلویه و بویراحمد با حدود 700 هزار نفر جمعیت در جنوب غربی ایران قرار دارد.
انتهای پیام/ی