معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان غذا و دارو گفت: مصرف ریتالین نسبت به گذشته افزایش یافته است.

عبدالهی معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص افزایش مصرف ریتالین بیان کرد : متاسفانه مصرف ریتالین نسبت به قبل افزایش داشته است. 

وی افزود: ریتالین یا متیل فنیدات از جمله گروه داروهای فعال کننده است. که به صورت مصنوعی باعث ترشح هورمون‌هایی در بدن می‌شود. 

عبدالهی اظهار کرد: هورمون‌هایی در هنگام هیجان و ورزش در بدن تولید می شود که باعث کاهش خستگی، خواب آلودگی و درمان افسردگی می‌شود. قرص ریتالین راهی برای ایجاد این موارد به طور مصنوعی است. 

وی با اشاره به عوارض مصرف خودسرانه ریتالین عنوان کرد: به طور کلی هر گونه دستکاری در سیستم طبیعی بدن، عوارض در پی دارد. هرچند که شاید ایجاد یکسری از رفتارها در بدن عارضه نداشته باشد اما در طولانی مدت بدن به خودی خود به این حالات عادت می‌کند. 

معاون اداره نظارت و برنامه ریزی سازمان غذا و دارو ادامه داد: در صورت نخوردن و به هم زدن عادت بدن، بدن دچار آسیب می‌شود و پس از این که در طولانی مدت در سطح بالا قرار داشته یکباره به پایین نزول می‌کند این تغییر می‌تواند باعث افسردگی در فرد شود. 

وی با تاکید بر این که ریتالین جز داروهای نسخه‌ای و کنترل شده است، اذعان کرد: آماری از میزان مصرف این قرص در دست نیست‌. 

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار