به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازیزد؛ در این اطلاعیه آمده است:
با توجه به انتشار بيمارهاي قابل انتقال از دام به انسان هيئت های مذهبي رعایت نکات زیر ضروری می باشد:
1- دام كشتاري را از محل هاي مجاز و تحت نظارت دامپزشكي تهيه كنيد.
2- براي تكميل عمل خير خود و برخورداري از بازرسي بهداشتي گوشت و اطمينان از سلامت گوشت حاصله به كشتارگاه ها مراجعه نمائيد.
3- گوشت نذري را به مدت 24 ساعت در يخچال نگهداري نموده و سپس مورد استفاده قرار دهيد.
4- با استفاده از دستكش هنگام خرد كردن گوشت بهداشت فردي را رعايت نمائيد.
5- از ريختن خون و ضمائم دام كشتاري در معابر عمومي جدا" خوداري نمائيد.
كشتار بدون نظارت دامپزشكي امكان شيوع و انتقال بيماري هاي خطرناك مشترك بين دام و انسان از جمله: تب مالت، سل، تب خونريزي دهنده كريمه كنگو، سياه زخم و ده ها بيماري ديگر را در بين افراد جامعه ايجاد مي كند.
انتهای پیام/س