به گزارش خبرنگار
دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نوشته روزنامه آمريكايي هرالد تريبيون، اين سرويس باعث ميشود تا گوگل در جبهه مستقيم رقابت با شركت تلفن اينترنتي اسكايپ و شركتهاي مخابرات قرار بگيرد. علاوه بر آن، اين اقدام گوگل را تبديل به مجرايي فراگير در تعامل اجتماعي مردم ميكند زيرا در آن امكان ارسال ايميل، اساماس، چت ويدئويي و تماس تلفني يك جا موجود خواهد بود.
در حال حاضر بازديدكنندگان از وبسايت «گوگل وويس» (Google Voice)، يا همان سرويس ارجاع دهنده تماس كه مرتبط كردن آن با جي ميل باعث ايجاد امكان جديد شده با اين پيام روبهرو ميشوند كه: «ما هنوز براي كاربران خارج از ايالات متحده در دسترس نيستيم اما قصد داريم خدمات خود را در آينده به كشورهاي ديگر گسترش دهيم.»
گوگل از دو سال گذشته امكان گفتوگوي صوتي و ويدئويي را فراهم كرده اما هر دو طرف تماس بايد پاي كامپيوتر خود بنشينند. گوگل ميگويد كه سرويس جديد براي كساني كه با تلفن همراه خود از نقاط دوردست با پوشش ضعيف خطوط، زنگ ميزنند يا كساني كه از پشت ميز خود تلفن ميكنند هم بهخوبي جواب ميدهد.
كاربران جيميل براي تماس تلفني بايد يك ابزار كاربردي جديد مربوط به گفتوگوي صوتي و تصويري را به مرورگر خود اضافه كرده و از طريق ميكروفون، بلندگو يا گوشي كامپيوتر با آن سوي خط صحبت كنند.
تماس تلفني از اين طريق در ايالات متحده و كانادا دست كم تا پايان سال جاري رايگان خواهد شد و هزينه تماسهاي بينالمللي از ۲ سنت تا ۹۸ سنت در دقيقه متغییر خواهد بود.
اسكايپ به طور ميانگين، هر ماه ۱۲۴ ميليون كاربر در سراسر جهان دارد كه ۸.۱ ميليون از آنها براي تماسهاي تلفني خود پول ميپردازند. گوگل نميگويد كه تعداد كاربران جيميل چند نفر است اما برآورد تحليلگران در اين مورد ۲۰۰ ميليون نفر است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/