به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ؛دکتر «وهاج محمدهاشم» گفت: استفاده از ویزای گردشگری برای درمان در اغلب موارد غیرممکن است چون صدور ویزای گردشگری معمولا چند هفته طول می کشد و شهروندانی که برای درمان می خواهند به ایران مسافرت کنند، نیازمند ویزای فوری هستند.
وی افزود: اکنون کشورهای هندوستان، پاکستان و ترکیه ویزای ویژه درمان را در کوتاه ترین زمان برای شهروندان افغان صادر می کنند و از این بابت استفاده فراوانی نصیب خود می کنند.
دکتر محمد هاشم گفت: روزانه 5 پرواز از کابل به دهلی نو انجام می شود و حدود یک هزار نفر هر روز به از افغانستان به هندوستان سفر می کنند. بیش از 80 درصد این مسافران برای درمان به دهلی نو سفر می کنند و اگر دست کم هر بیمار یک هزار دلار هزینه کند، روزانه یک میلیون دلار از این بابت از افغانستان به هندوستان سرازیر می شود.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران با صدور ویزای درمان برای سفر شهروندان افغان به آن کشور، می تواند سهم قابل توجهی از این مبلغ را به خود اختصاص دهد.
رییس کمیته سلامت اتاق تجارت و صنایع افغانستان گفت: سفارت ایران می تواند بخشی از ویزاهای گردشگری شهروندان افغان را به درمان اختصاص دهد تا آنان به جای سفر به پاکستان یا هندوستان بتوانند در ایران به مداوای خود بپردازند.
اغلب بیماران نیازمند جراحی در افغانستان بویژه جراحی های چشم، قلب و دیسک کمر به کشورهای هندوستان و پاکستان عزیمت می کنند.
یک منبع آگاه در سفارت ایران در کابل به خبرنگار ایرنا گفت که آنان می توانند درخواست خود را در این زمینه به بخش کنسولی ارایه دهند تا مورد بررسی قرار گیرد.
منبع:ایرنا
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/