به گزارش خبرنگار
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی؛ این نشست صبح دوشنبه 27 مهر با حضور معاون وزیر فرهنگ ایتالیا، مدیران امور بینالملل و سینمایی و نیز نمایندگان اصناف سینمایی در حوزه پخش و تهیه ایتالیا، هیأت ایرانی به سرپرستی دکتر حجتالله ایوبی و همراهی علیرضا تابش، سید روح الله حسینی، علی پور مرجان رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در رم برگزار شد.
در این جلسه نیکولا بروللی معاون وزیر فرهنگ ایتالیا گزارشی از وضعیت سینما در ایتالیا و نیز عزم راسخ این کشور بر تقویت همکاری دو کشور در حوزه سینما ارائه کرد.
به گفته بروللی، سینمای ایران در ایتالیا کاملاً شناخته شده است و مردم و اهالی فرهنگ و هنر ایتالیا احترام ویژهای برای سینمای ایران قائلند.
نیکولا بروللی ورود نسل نو و اندیشهای تازه در سینمای ایران را از مزیتهای بزرگ این سینما دانست.
وی افزود: زمینههای مختلف همکاری بین دو کشور اجرا شود و لازم است زودتر این زمینهها بررسی و تبدیل به دستور کار دارای همکاری شود.
در ادامه، حجتالله ایوبی ضمن تشکر از توجه و عزم جدی وزارت فرهنگ ایتالیا برای همکاری با جمهوری اسلامی ایران، ایتالیا را پیشتاز روابط فرهنگی در دوران پساتحریم دانست.
ایوبی افزود: سفر وزیر فرهنگ ایتالیا به ایران و سفری که علی جنتی به ایتالیا در دو سال گذشته نشانه چنین عزم راسخی است.
ایوبی همچنین گزارشی از ساختار سازمان سینمایی ایران، وضعیت اصناف و تولید سینمایی، انجمن سینمای جوانان، نمایش خانگی و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی ارائه کرد.
ایوبی در عین حال افزود: در دو سال گذشته تحولات مهمی در زیرساختهای سینمایی اتفاق افتاد و استقبال مخاطبان نشان میدهد که سینما به بخش جداییناپذیر زندگی مردم ایران تبدیل شده است.
در ادامه این جلسه، علیرضا تابش درباره نحوه حمایت از فیلمهای سینمایی و ورود بخش خصوصی به این عرصه توضیحاتی داد.
وی گفت: از جمله سیاستهای دولت رعایت عدالت، شفافیت و حمایت از فیلمهای فرهنگی است.
در ادامه، دکتر سید روح الله حسینی نیز در ادامه جلسه طرح تاسیس مدرسه ملی سینما به ایران رو تشریح و اعلام کرد: این مدرسه برگرفته از تجربه ایرانی نظام استاد و شاگردی است؛ این نظام همچنین در حوزههای علمیه ایران نیز اجرا میشود که بسیار موفق است.
وی افزود: مدرسه ملی سینما از مزیتهای همه مدارس دنیا، اساتید و کارگاهها بهره میگیرد اما هدف اصلیتر نهادینهکردن تجربه سینمای ایران است.
در خاتمه سخنان طرف ایرانی مذاکرات، ایوبی پیشنهاد کرد که برای عملیتر شدن تفاهمنامه این دو کشور در سه عرصه: 1) تولیدات مشترک 2) تبادل تجربه و اساتید از طریق برگزاری و کارگاههای مشترک 3) همکاری در خصوص ارتقای صنعت انیمیشن قرارداد همکاری منعقد شود.
در پایان جلسه نیز مقرر شد کمسیون همکاریها در این سه عرصه، قراردادهای همکاری را پیشنهاد و پس از نهایی شدن در جلسه دیگری به امضای طرفین برسانند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/