به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: فرآوری انگور در تنها واحد فعال استان صورت می گیرد و کشمش تولید شده به کشورهای حاشیه خلیج فارس و اروپا صادر می شود.
زارعی افزود: حدود هفتاد درصد انگور تولیدی استان توسط استان های همجوار خریداری شده و تنها 36 هزار تن آن در استان فرآوری میشود.
وی بیشترین کشمش تولیدی را مربوط به شهرستان خنداب و شازند عنوان کرد و گفت: سالانه صدو چهل و پنج هزار تن انگور در استان تولید می شود که نیمی از آن تازه خوری و مابقی کشمش می شود.
گفتنی است در خنداب چهل و پنج هزار تن و در شازند بیست و شش هزار تن انگور تولید می شود.
سال گذشته پانصد و هفتاد وشش هزار دلار کشمش از استان صادر شد.
انتهای پیام/ب