گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ؛مهندس محمد موقتی مقدم با بیان اینکه اداره غذا و دارو وظیفه نظارت بر تولیدات مواد غذایی و بهداشتی استان را برعهده دارد، اظهار کرد: فعالیت اداره مذکور براساس سیاست های سازمان غذا و دارو، تاکید بر موضوع ایمنی مواد غذایی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نشان ایمنی و سلامت است.
وی از اجرای طرح درج نشانگرهای رنگی تغذیه در کلیه محصولات غذایی خبر داد و گفت: تا پایان سال تمام محصولات باید نشانگرهای رنگی تغذیه را داشته باشند.
رئیس اداره غذا و داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گیلان یادآور شد: در این نشانگرها میزان انرژی، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس محصولات با رنگ های سبز، زرد و قرمز نشان داده می شود.
مقدم با اشاره به اینکه گیلان جزو استانهای برتر در دریافت نشان "سیب سبز" است، افزود: از پنج شرکت گیلان، 11 محصول دارای سیب سبز سلامت هستند.
وی چای سبز و روغن زیتون گیلان را از محصولات دارای نشان ایمنی و سلامت برشمرد و گفت: طرح بستهبندی برنج گیلان نیز در سال جاری اجرا می شود.
رئیس اداره غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه "پس از اجرای بستهبندی برنج در گیلان، فروش برنج فلهای ممنوع میشود"، یادآور شد: در این راستا با رؤسای شالیکوبیهای استان های شمالی گفت وگو شده است.
مقدم با اشاره به اعطای مجوز به 70 واحد تولیدی جهت بستهبندی برنج در گیلان گفت: بر روی بستهبندی برنج گیلان، شماره تولید و پروانه درج میشود.
منبع:ایسنا
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. انتهای پیام