به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، نشریه انگلیسی اکونومیست در گزارشی نوشت: نیروهای امنیتی عراق از اقدامات نظامی روسیه علیه تروریست های داعش بسیار خرسند هستند. چرا که پس از 16 ماه تک تازی داعش در عراق، به نظر می رسد این گروه تروریستی در مقابل جنگنده های روسی حرفی برای گفتن ندارد.
به باور نیروهای امنیتی عراق، ائتلاف جهانی علیه داعش به رهبری آمریکا نتوانست مانع از پیشروی و جنایتهای این گروه تروریستی شود. عراق و روسیه اواخر ماه گذشته تفاهم نامه ای در خصوص همکاری های اطلاعاتی امضا کردند. اقدامی که با واکنش منفی آمریکایی ها مواجه شد.
این تفاهم نامه همکاری، روزها پس از نشست مشترک فرماندهان روسی، ایرانی و سوری در بغداد، امضا شد. پس از آن، روسیه حملات موشکی خود را از سوریه به عراق گسترش داد و از طریق حریم هوایی سوریه، موشک هایی را به سوی مواضع داعش در عراق شلیک کرد.
واکنش آمریکا به این اقدام با بهت همراه بوده است. چرا که مقامات آمریکایی نگرانند روس ها که به تازگی وارد میدان شده اند، اوضاع عراق را به دست بگیرند. آمریکایی ها که هزینه های مالی و جانی بسیاری را در عراق متحمل شده اند، نمی توانند بپذیرند روسیه بار دیگر در عراق قدرت بگیرد.
حضور قدرتمند روسیه در عراق حتی باعث شده است جایگاه حیدر عبادی – نخست وزیر و دست نشانده آمریکا در این کشور – به خطر افتد. چرا که قدرت های غربی نگرانند حیدر عبادی با رویگردانی از آنها، در زمین روسیه نقش آفرینی کند. نگرانی از تمایل حیدر عبادی به روس ها و ناتوانی وی برای اجرای طرح مبارزه با فساد و رشوه خواری، غربی ها را مصمم کرده است درصدد یافتن جانشینی برای وی برآیند.
دولت عبادی در سال جاری میلادی با وجود اینکه با کسری بودجه مواجه بود، یک چهارم از بودجه عراق را صرف مبارزه با گروه تروریستی داعش کرد. شرایط دولت عراق با کاهش بهای نفت وخیم تر شد. کمک های مالی آمریکا به عراق از سال 2007 (1386) به میزان 86 درصد کاهش یافته است.
آمریکا هر چند اعلام کرده است به عملیات نظامی علیه داعش ادامه خواهد داد، عراقی ها بر این باورند که آمریکایی ها بیشتر به دنبال حفظ و ابقای خلافت داعشی ها هستند تا نابودی آن.
نگرانی از قدرت گرفتن روسیه در عراق، آمریکا و متحدانش را بر آن داشته است حملات جنگنده های خود را در "بیجی" و "رمادی" عراق گسترش دهند. یک مقام آمریکایی در این خصوص اظهار داشت تروریست های داعش تا کنون با چنین هجمه ای از حملات هوایی مواجه نبوده اند.
این درحالیست که کاریکاتوریست های عراقی، پوتین را به عنوان قهرمان جهان شیعه به تصویر کشیده اند. چرا که وی را عامل گسترش قدرت شیعه در جهان می دانند. با این وجود، نگاه قدرت های سنی همچنان به آمریکاست. در عراق، آمریکا بار دیگر قبایل سنی را مجهز کرده است. سنی ها اقدامات نظامی روسیه را در سوریه و عراق محکوم کرده اند. این درحالیست که اقدامات نظامی مسکو با استقبال شیعیان مواجه شده است.
با این وجود، همه گروه های شیعه از حضور نظامی روس ها خرسند نیستند. شبه نظامیان وفادار به مقتدا صدر -- روحانی قدرتمند شیعه -- اعلام کرده اند همانطور که با آمریکایی ها مقابله کردند، با روس ها نیز خواهند جنگید. در مقابل، برخی از رهبران سیاسی سنی با ابراز ناامیدی از آمریکا اظهار داشته اند برای آزاد سازی موصل به کمک روس ها احتیاج پیدا خواهند کرد.
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
زیرا انسان خودی خود فارغ از دین ومذهبش قابل احترام است که خداوند 124هزار پیامبر برای راهنمایی آن فرستاده است. و بخاطر مقام و منزلت انسان است که خداوند در توبه را برای او باز گذاشته است. پس هرکسی که با افراد افراطی و نژاد پرست مقابله کند باید مورد تقدیر قرار گیرد حتی اگر دشمن آدم باشد زیرا کار خوب از که باشد باید موردحمایت و تشویق قرار گیرد.
و کشور روسیه بعد از فروپاشی شوروی فقط 13 درصد کمونیست داره
و بقیه مردم از ادیان دیگه پیروی میکنن و حدود 60 درصد مردمش مسیحی هستن.
قهرمان ما شیهه ها ٱلآن تو ماهشیم،
تیترت مودب باشه.
لطفا غلط های املایی رو تصحیح بفرمایید !
تشکر