به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، محمدعلی اسدی، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گتوند، گزارشی از روند اتمام پروژه آرامگاه ارایه کرد و از شهردار و شورای شهر درخواست کرد در خصوص حفظ و نگهداری این بنا همکاری لازم را با این اداره داشته باشند.
حاج مراد امینپور، پدر مرحوم قیصر امینپور، هم ضمن تشکر از ادارات و نهادهایی که در ساخت این پروژه همکاری داشتند خواستار حفظ و حراست آرامگاه امینپور شد.
محمدکریم آقاجانی، رییس شورای شهر گتوند، نیز گفت: استخدام نگهبان برای حفظ و نگهداری آرامگاه در جلسه شورا که در این هفته برگزار میشود به بحث گذاشته میشود تا نتیجه مطلوبی به تصویب برسد.
قیصر امینپور در ۲ اردیبهشت ۱۳۳۸ در شهرستان شوشتر بخش گتوند (شهرستان امروزی) در استان خوزستان به دنیا آمد. دوره راهنمایی و متوسطه خود را دزفول گذراند و در سال ۱۳۵۷ در رشته دامپزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شد ولی پس از مدتی از تحصیل این رشته انصراف داد.
قیصر امینپور در سال ۱۳۶۳ بار دیگر اما در رشته زبان و ادبیات فارسی به دانشگاه رفت و این رشته را تا مقطع دکترا گذراند و در سال ۱۳۷۶ از پایاننامه دکترای خود با راهنمایی دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی با عنوان «سنت و نوآوری در شعر معاصر» دفاع کرد. این پایاننامه در سال ۱۳۸۳ و از سوی انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شد.
او در سال ۱۳۵۸ از جمله شاعرانی بود که در شکلگیری و استمرار فعالیتهای واحد شعر حوزه هنری تا سال ۱۳۶۶ تأثیرگذار بود. وی طی این دوران مسوولیت صفحه شعرِ هفتهنامه سروش را بر عهده داشت و اولین مجموعه شعر خود را در سال ۱۳۶۳ منتشر کرد. اولین مجموعه او «در کوچه آفتاب» دفتری از رباعی و دوبیتی بود و به دنبال آن «تنفس صبح» تعدادی از غزلها و شعرهای سپید او را دربرمیگرفت. امینپور هیچ گاه اشعار فاقد وزن نسرود و در عین حال این نوع شعر را نیز هرگز رد نکرد.
دکتر قیصر امینپور تدریس در دانشگاه را در سال ۱۳۶۷ و در دانشگاه الزهرا آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۶۹ در دانشگاه تهران مشغول تدریس شد. وی همچنین در سال ۱۳۶۸ موفق به کسب جایزه نیما یوشیج، موسوم به مرغ آمین بلورین شد. دکتر امینپور در سال ۱۳۸۲ به عنوان عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزیده شد. وی در سال ۱۳۸۶ بر اثر بیماری کلیه و قلب دار فانی را وداع گفت.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/