مریم السادات موسوی زاده در همایش روز جهانی غذا افزود: فاکتور های مهم در سلامتی افراد مانند قند،چربی ،نمک و اسیدهای چرب در جدول نشانگر ها با ۳ رنگ قرمز ،نارنجی و سبز مشخص شده است.
رنگ سبز نشان دهنده میزان کم فاکتورهای سلامتی در فرآورده غذایی است، رنگ نارنجی میزان متوسط فاکتور ها و رنگ قرمز نیز نشان دهنده میزان زیاد شاخص های موثر در سلامتی در فراورده غذایی است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز گفت: برای جلوگیری از فقر آهن در استان برنامه غنی سازی آرد با دو ماده غذایی آهن و اسید فولیک در استان آغاز شده است.
حسین قاسمی افزود: : ۵ کارخانه تولید آرد در استان ملزم به غنی سازی اسید فولیک و آهن شدند.
در پایان این مراسم از ۸ واحد تولیدی برتر که نشان ایمنی و سلامت را کسب کرده بودند قدر دانی شد.
این واحدها بر اساس رعایت ضوابط فنی و بهداشتی محصولات تولیدی و مطابقت محصولات تولیدی کارخانه با استاندارد های ملی و ضوابط وزارت بهداشت به عنوان واحد های برتر معرفی شدند.
انتهای پیام/ش