با فرا رسیدن ایام محرم بسیاری از افراد درظروف یکبار مصرف غذا، چای و نوشیدنی‌های متفاوتی به عنوان نذری می‌دهند اما استفاده از این ظروف عوارضی به دنبال دارد.

دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با فرا رسیدن ماه محرم بسیاری از افراد با پخش مواد غذایی و نوشیدنی‌های متفاوت به نحوی تلاش می‌کنند تا در این ایام سهمی در عزاداری داشته باشند و برای پخش مواد غذایی و نوشیدنی های نذری از ظروف یک‌بار مصرف استفاده می‌کنند.

وی در ادامه افزود: ظروف یکبار مصرف به دو صورت پلاستیکی و گیاهی است، که در ظروف گیاهی به علت استفاده از مواد طبیعی هیچ عارضه‌ای برای فرد و محیط زیست ندارد اما در ظروف پلاستیکی به علت ترکیب پلیمری به شدت مضر است و فرد دچار سرطان معده یا کبد می‌شود.

این متخصص تغذیه بیان کرد: در ایام عزاداری، بسیاری از افراد مواد غذایی، چای و نوشیدنی‌ها را در لیوان‌های یکبار مصرف به جای لیوان های کاغذی استفاده می‌کنند از طرفی غذاهایی که در این ظروف مورد استفاده قرار می‌گیرد به علت آزاد شدن ترکیبات پلاستیکی به نام بیسفنول A منجر به عوارض دراز مدت می‌شود.

وی در مورد ظروف یک‌بار مصرف مناسب در این ایام خاطر نشان کرد: بهتر است در این ایام از ظروف یکبار مصرف گیاهی برای توزیع غذا و از لیوان‌های کاغذی برای نوشیدنی استفاده شود تا از بروز سرطان معده و کبد جلوگیری شود. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار