رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به برنامه این سازمان برای کاهش مخاطرات غذا و همچنین کاهش تقلبات در این صنعت گفت: بیش از ده‎ها میلیارد تومان سرمایه‎گذاری انجام شده تا شبکه آزمایشگاهی قوی برای کنترل و نظارت بیشتر راه‌‌اندازی شود.

برخورد جدی با متخلفان در صنعت غذابه گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو صبح امروز در همایش روز جهانی غذا گفت: سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت اهمیت بسیاری به صنعت غذا از تولیدکنندگان و کشاورزان صنایع تبدیلی می‌دهد و ما به کیفیت بالای تولیدات داخلی افتخار می کنیم.

وی افزود: صنعت غذا از جنبه‌های مختلفی حائز اهمیت است که از جمله آن می‌توان به فقر اشتغال و عدالت و در دسترس بودن آن اشاره کرد و همچنین در بحث حفاظت اجتماعی و توسعه فناوری و بخش علم و فناوری در این حوزه یک ارتباط دو سویه وجود دارد.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به وظایف این سازمان در ارتباط صنعت غذا گفت : سلامت در این بخش برای ما از همه موضوعات دیگر مهم‌‌تر است و ما نمی‎توانیم از این موضوع چشم‌پوشی کنیم و تمام تلاش خود را می‎کنیم تا به این وظیفه خود جامه عمل بپوشانیم.

دیناروند تصریح کرد: در شرایطی که می ‎توانیم در عرصه تولید و صنعت غذا محصولاتی با بالاترین استاندارد و کیفیت تولید کنیم نباید راه فراری برای تولیدکنندگانی که به این مسائل توجه نمی‌کنند وجود داشته باشد.

به گفته رئیس سازمان غذا و دارو در بخش لبنیات می‌توانیم بهترین تولیدات را داشته باشیم و انتظار ما از تولیدکنندگانی که کیفیت کالاهای ایشان مطلوب نیست این است که کیفیت را به این سمت سوق بدهند.

وی با تأکید بر این که موضوع سلامت غذا تک‌بعدی نیست، گفت: در بخش صنعت غذا سه نکته برای ما حائز اهمیت است که اولین آن کاهش مخاطرات احتمالی غذا است چرا که بسیاری از بیماری‎ها وابسته به غذای تولیدی است به جهت آلاینده‎های میکروبی، شیمیایی که می‎تواند در آن وجود داشته باشد.

وی ادا مه داد: تقلبات غذایی که با رشد علم در همه دنیا در حال افزایش است موضوع دیگری است که باید به آن توجه شود چرا که استفاده از رنگ‌ها و افزودنی‌ها و مواد ناشناس در فرآورده‎های غذایی خطرات بسیاری را در پی خواهد داشت.

رئیس سازمان غذا و دارو از برنامه این سازمان برای مبارزه با تقلبات غذایی و کاهش مخاطرات غذا خبر داد و گفت: در این راستا ده‎ها میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده تا شبکه آزمایشگاهی قوی راه‌اندازی شود کنترل و نظارت افزایش یبد.

دیناروند در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به لزوم اصلاح رفتار و شیوه تغذیه در کشور گفت: خوشبختانه افرادی که فقر غذایی دارند تعدادشان در کشور بسیار کم است اما به علت تغذیه نامناسب بیش ز 50 درصد مردم اصافه وزن دارند و میانگین کالری دریافتی توسط 20 درصد نسبت به حد مجاز بیشتر شده است.

وی افزود: همچنین مصرف نمک و شکر و چربی بیش از حد مطلوب است و هنوز مصرف اسید چرب ترانس به صفر نرسیده و یکی از اهداف وزارت بهداشت در سند کنترل بیمارهای غیرواگیر حذف اسید چرب ترانس است.

وی به این نکته نیز اشاره کرد که باید نظارت‎ها بیشتر شود و آموزش و خواهش به تنهایی تأثیرگذار نخواهد بود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار