این ضایعات اندک، نشانه فرهنگ مردم با قناعت استان سمنان در استفاده از این محصول با برکت است.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمدباقر منوچهر مدیرکل غله استان سمنان گفت: طبق اعلام مرکز پژوهش غله کشور، سمنان با پنج درصد دور ریز نان، کمترین هدر رفت نان در کشور را دارد.
 
وی اضافه کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهش غله کشور، ضایعات و هدر رفت نان در استان های تهران، خراسان و اصفهان هشت درصد و در استان سمنان پنج درصد است.

 منوچهر همچنین از افزایش 10 درصدی خرید گندم در استان سمنان خبر داد و گفت: سال 94 میزان 72 هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد که در پنج کارخانه به آرد تبدیل می شود. 
  
گفتنی است در استان سمنان 650 نانوایی فعال است که از این تعداد 140 واحد آزادپز هستند.

انتهای پیام/ب


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.