بین دانش اموزان خوزستانی بروشوراموزشی نشانگرتغذیه ای توزیع شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ابادان؛مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو گفت: طرح برچسب نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی با مشارکت و همکاری سازمان غذا و دارو و صاحبان صنایع غذایی و آشامیدنی در حال اجرا است.

سیمین فقهی با بیان شاخص های مهم موثر در سلامتی؛ شامل انرژی، قند، چربی، نمک و اسید های چرب ترانس، افزود: نشانگر رنگی کمک می کند در زمانی که تصمیم به خرید یک محصول غذایی داریم در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسب را داشته باشیم

وی گفت: اصلاح الگوی مصرف با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای به منظور حفظ و ارتقا سلامت است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو تصریح کرد: هشت کارخانه تولید محصولات غذایی در خوزستان هم اکنون از نشانگر رنگی استفاده می کنند .

انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.