به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ابادان؛مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو گفت: طرح برچسب نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی با مشارکت و همکاری سازمان غذا و دارو و صاحبان صنایع غذایی و آشامیدنی در حال اجرا است.
سیمین فقهی با بیان شاخص های مهم موثر در سلامتی؛ شامل انرژی، قند، چربی، نمک و اسید های چرب ترانس، افزود: نشانگر رنگی کمک می کند در زمانی که تصمیم به خرید یک محصول غذایی داریم در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسب را داشته باشیم
وی گفت: اصلاح الگوی مصرف با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای به منظور حفظ و ارتقا سلامت است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو تصریح کرد: هشت کارخانه تولید محصولات غذایی در خوزستان هم اکنون از نشانگر رنگی استفاده می کنند .