وی ادامه داد: درسالها قبل از لحاظ روانشناس دختران درسنین برزگسالی و پسران در سنین کم این حس درآنان بروز میکردکه این حسادت ممکن است از یک همکلاسی و یا خواهرو برادران خودبروز کند ولی هم اکنون امار حسادت پسران نسبت به دختران بیشتر است.
این روانشناس بالینی درادامه به عوامل حسادت در کودکان اشاره کردو گفت: عدم خودباوری، شناخت و عدم آگاهی نسبت به خود از جمله عواملی است که زنجیره حسادت درکودکان را شکل میدهد و باعث تنفر دردیگران هم میشود.
وی ادامه داد: خانواده بهعنوان هسته اصلی در جامعه محسوب میشوند و بایادآوری توانمندیها و استعدادیشان و همچنین صبرو حوصله والدین میتوان این زنجیره سخت حسادت رااز کودکان جدا کرد و آنها را با استعدادیشان آشناساخت .
به روش بابیان اینکه حسادت در سنین بالاتر ممکن است آسیبهای جدی را وارد کند، عنوان کرد: وقتی حسادت درسنین پایینتر درمان نشود در سنین بالاتر آسیبهای جدیتر را به آنان وارد میکند و فقط منتظر دیدن کارهای خلاف از سمت مقلبل هستند وسعی میکنند به هر نحو به آنان آسیب جدی وارد کنند.
وی در پایان اظهار کرد: هدایت کردن کودکان به سمت خودباوری و شناخت درونی و صبروحوصله والدین فراهم کردن شرایط بروز استعدادهاو توانمندیها از جمله راهکارهایی است و برطرف کردن نیاز توجه از جمله راهکارهای پیشگیری از حس حسادت است.
انتهای پیام/